Polan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Büyümeye çalıştım... İnandım.. Bazılarının sözle söylediğini… Hırçınlığımla söyledim. Zaman geçerken… Değişmen gerek dediler. Değiştim. Sev dediler Sevdim… Sonunda unutma dediler. Unutmadım. Çünkü unutamadım. Sonra… Popülarite önce gelir, Kişiliğin anlamı yoktur dediler. Neden diyemedim. Utandım... Ama öğrenmeyi de denedim. Bir baktım ki Bir elmanın çürüğüymüş meğer… Bu sefer iplerimi kestim. Tek kalmıştım. Bana inanana bulmayı yeğledim. Fakat sevgime karşılık gelmesini istedim. Çok şey mi istedim acaba dedim. Hayır,sadece bir yok olanı istedim. Kimsenin anlamadığı bir şeyi istedim. Hiç bir zaman anlayamayacağınız bir şeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 güzel olmuş abi eline sağlık. beğendim baya.. Ps: abi sen wişte falan oynadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Oynamaz mıyım?Guildine bile girdim.:)Burç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar