Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opel Astra kullanıcı yorumu

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

Yok Pasha benimki yazın hiç yapmıyor ne zaman ki havalar soğumaya başlıyor işte kasım ayı gibi başlıyor 3 marşta çalışmaya. Zaten ben 3 kere kızdırmadan çalıştırmıyorum arabayı. Benimki garanti dışı ama değiştirmeleri gerekli çünkü bu sorun aşikar artık pazartesi bi arayıp soracağım.

Tyrael patinaj kapanmasın bende gizliden gizliye takılıyorum bak ;)

Namessar sağolasın.
Sosyal ağlarda paylaş

enistem sorun yasamadi ama, nisanlimin kankasi her hafta gaz pedali sensoru yuzunden ariza sildiriyordu serviste corsa si ile :P ayni sekilde kuzenim de her hafta servisteydi astra si ile baska baska sebeplerden. arkadasimin babasini nmakam otosu vectra idi, kac kere on panel cildirmis sacma sapan arzia sinyalleri falan. ehhehe aksi yonde ornek birazcik daha fazla benim acimdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:
vectra gt dedigin zaten bildigin vectra 2.0 in irmscher emme manifoldu ve dereceli egzantiginden ibaret :) aradaki 14 hp fark ordan geliyo :)

152 beygirdi o zamanlar bizim araba.

normal vectra 2.0 lar bildigim 14 hp den daha cok fark olmasi lazim.

1 sene sonra cikan GT ler 136 beygire dusuruldu gerci sen onlarla arasindaki farkli soylemis olabilirisn :)
Sosyal ağlarda paylaş

şu ana kadar 136 hp bir vectra gt üretilmedi. vectra a gt lerde sfi motorlu 150 hp dir. vectra b gt ler dendiği gibi vectra b 2.0 ların egzantriği ve manifoldu değiştirilmiş olanıdır(yazılımında da fark olabilir bundan emin değilim). vectra c de ise gt zaten yok gts 2.0 turbo ve 3.2 olarak çıkıyor. vectra c opc ise 2.8 turbo. saab 2.8t modellerinde kullanılan motor.

150 den 136 hp ye düşen araç ise astra f gsi lar. 95 yılından sonra sfi motorlar ecoteclerle değiştirildi ve araçlar 150 den 136 hp ye düştü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...