tuonela Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 doğru bölüme açmadım sanırım ama okulda artık kafayı duvarlara vuracak kadar daraldığım bir anda kendimi sanata verdim -yalnız şunu da söyliyim bu benim ilk denemem- iyi/kötü tepki beklemedim neden yazdım ben de bilmiyorum, Two small dimples in her face She must be from beauty race Everlasting wasted life For me she's the applicant wife Lost in false reality But trust what you see The work of god led me to blasphemy If god ruled, why was she away from me? Just a fingertip not so strong Power of magic sounds like song Send the song and let me sing Let it glow, the brown eye's blink The shine of your hair Stars gild them rare? Your hair which balances the perfect scene Language of colors is just obscene The blood in your fist That liquid makes me twist Ignorant gods you always lie Saying me 'all beauty must die'[signature][hline]emmortal love - eternal curse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yani yorum yazmayalım mı? bu aradaa dooru yere açmışın.[signature][hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuonela Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 yazın canım neden yazmiyasınız sadece kendinizi mecbur hissetmeyin anlamında söyledim[signature][hline]emmortal love - eternal curse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 kafiyeler muntazam lakin mana olarak absürdleştii yerler var. aplicant wife süpermiş mesela :D[signature][hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tuonela Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 asd olm ilk defa bisiler karalarım böyle olsun o kadar ya zaten nasıl olduunu söylemeyin biliyorum bi b.k diil ilk defa yazan birine göre nası onu söyleyin[signature][hline]emmortal love - eternal curse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 ona da artık kendin karar ver. yani benim hoşuma gitmez mesela şöle bişi: "bir milyon yanlış var ama yeni başlayan biri için fena diil" yani hoş karşılamıyorum kendim onun için.[signature][hline] retro Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar