Fly Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Jaguar marka (ucuz diye aldık mecburen) bir webcam aldık, ama yaptığım hareketi yaklaşık 1 sn sonra görüyorum, azcık hareketli şeyleri çekemiyor. 24 fps diye mi böyle, 30 fps alsam ne farkeder ? http://bompor.sitemynet.com/snap.jpg (Başka yolla koyamıyorum) Çekmiş bulundum bir resim, görüntü kalitesi artar mı daha, yoksa hepsinde böyle mi kalite ?[signature][hline] [Bu mesaj flyblast tarafından 17 January 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 1.300 milyarlık sony bilgisayara bağlanabilen içinde kendi yazılımını veren kameram var ama frame ratesi deli ediyor! bilgisayardan kaynaklanıyor bu! hühüh:( filim çekcez internete koyca olmuyoo höbühügügüühügü *hüü* Ama tek resim çekince manyak çekiyo:) o ayrı[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 pixellerini saymadım:) kasete çekiyor benimki hem:P[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar