Zheld Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 zydar said: seviş benimle batu lütfen olmaz aga sitreyim öldürmeyen allah öldürmez arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Greeny said: ombakkombak said: montunu giy, sonrasını biliyorsun. insanın üstüne yakışanı giymesidir, geyiği gibi baydı. duralım. yarılıyorum konuya rağmen :D:D:D:D -------------------------------------- bence sevmediğin kişileri hayatından çıkar bi şekilde.. okadar rahatlarsınki süper oluyo walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mumu said: ibrahim üzülmez, recep tayyip erdoğan, yıldırım demirören, hakan şükür, romario, ilkokul hocam, mehmet ali erbil, serap ezgü, banu alkan, oya başar, esra ceyhan falan filan. ölsünler artık yetti canımıza. hepsini anladım romario ile ne alıp veremediğin var ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 insanları idare edip hep orta yolu bulabilmeyi öğrenirsen ,bir şekilde saygı da duyulursun onu biliyorum . güçlüsündür de o zaman . yoksa öldür öldür bitmez hiç bir şey .sonu olan her şeyin bir başlangıcı da vardır bence =) iyi kapat kı iyi açılsın perde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 saygi duymasini bilmeyen ayi ne yaparasn yap gene bilmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Greeny said: ombakkombak said: montunu giy, sonrasını biliyorsun. insanın üstüne yakışanı giymesidir, geyiği gibi baydı. duralım. katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar