solaris Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 eskiden bir çizgi film vardı tv'de, kanalını hatırlamıyorum galaxy rangers diye, rangers'ın bütün üyeleri cyborg'du, ya da kısmen cyborg, hepsinin ayrı bir özelliği falan vardı. tiryakisiydim, her cumartesi öğlen (galiba trt2'deydi) seyrederdim ama fazla fan'ı yoktu galiba?!?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 biliyorum bu görünmez kadın felan varıd diymi ?[signature][hline]Where is Anatolia? Hades is Forever Paticik.Com icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 evet, liderleri zack'ın bi kolu eşek kadar bi lazer top (canon) oluyordu, bir bilgisayar teknisyeni eleman vardı, 3 boyutlu, yarı sanal, yapay zekalı küçük hayvancıkları vardı, sistemlerin içine girip hack'liyorlardı. goos da dokunduğu her materyale dönüşebliyordu, lazer, lav, toprak, hava vs. bir de telepatik güçleri olan kız vardı, galiba görünmez de olabiliyordu dediğin gibi, tam hatırlamıyorum kızı. ben bayılırdım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 carrefourda champıonda fılan VCD sı var galaksı serıflerı dıye[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar