Apache Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 böyle japonlu fantastik değilde recess school tadında kaliteli çizim filmlerden bildiğiniz neler var? özellikle Türkçe dublajı bulunan izlerken eğlendiren,karakter tiplemeleri verdiğim örnek gibi bakınca bile gülümseten şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Recess School A+ sınıf bir çizgi film, o ayarda bulmaz zor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Recess çizimleri baya kötüydü yaw :/ Korsan Jackle Lapacı vardı ama orjinal ismini hatırlıyamadım şimd i :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 orjinali mad jack the pirate dı galiba... recess'in bende hastasıydım =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 kaptan jack full izledim onerin abi ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar