Zegna Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 cortlamnis devamli kitleniyor silip tekrar yuklicem ama add remove programsta vs bulamadim. nasi silicem bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 program files tan dosyayı sil ama o dosyadakileri bi yerden bulman lazım varsa baska bilgisayar falan.. bende 64bit var upload ederim de seninkine olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 emin diilim ama abi, windows cdsi takıp bileşen ekle kaldırdan önce bi kaldırıp sonra tekrar kurabiliyosun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 add remove programsda add remove windows components var eternalus, orada dediğin şeyi yapabiliyo olmamız gerekiyo, ama inek program orada da yok. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 silemedim sony vegas cektim oyle hallettim neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar