Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedimle ilgili bi soru


nuwanda

Öne çıkan mesajlar

kedime minik tuylu farelerden alıorm hep oynasın die cok asırı sevio alıo havalara fırlatıo falan filan.. gecenlerde baktım yne kaybetmis hepsini dedim artık sabah kalkınca ararım.. sabah bi kalktım farelerden biri mama kabının yanında duruo. aldım al salak noa burdaymıs faren die verdim. snra bi baktım, surekli kayıp olan ya da olmayan fareler surekli mama kabının ya da su kabının yanında bırakılmıs olarak duruolar. hayvan mama yicegi zaman azına bi fare alıo onu mama kabının icine bırakıo snra mamasını yio. ne die boyle bisi yapıo bi anlam veremedim, bnmki mi deli yoksa genelde yaparlar mı boyle garip biseyi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha catnip olayı cok ilgincmis yannz bi arastırayım =) ve ayrıca sdc fareleri goturmuo, top ya da ayakkabı bagı gbi oyuncaklarını da goturuo bazen =) ben hep onları saga sola cekip pesinden kosturuorm yakalasın die dha ilk aldıgım gunden beri saklıorm cıkarsın die fln, ve cıkarıp oynayıp geri getirio tkrar sallamam ya da saklamam icin. bunları veterinere soyleyince hayvanın av gudulerini costurdugumu soledi, o yuzdn o fareleri fln yakalamayı avlanmak sanıo olabilirmis, mama kabına goturmesi de iste fareyi ya da dierlerini yio gbi bi oyun dedi.. eet cok garip bi kedim var =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benım aklıma ılk gelen sey butuk ıhtımalle avlandıgını sanıyor..bı belgeselde amerıkada aılelerın kedılerını gunduz dısarı saldıklarını aksam saat 5 yada 6 gıbı eve donduklerınde fare kus her ne avladıysa o gun getırıp evın onune bıraktıgını gormustum..hemde cınslerıde sıyam kedısı fılandı..ve bu bır duygu ımıs..yanı ıcgudusel hayvanın sureklı ıcınde olan bıseymıs av duygusu..benım kedı oyuncaklarla hatta benım le bıle oynarken pusuya yatıyor sınıyor yanı sankı bıse avlıyo gıbı..gecenlerde sınekle tam bır gun uurastı en son actım camı gonderdım sınegı:D yoksa yemeden ıcmeden kesıldı onu yakalııcam dıye hayvan..:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...