FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 msnde online olan kişileri göremiyorum :S bakıyorum listemde 2 online var, kapatıp açıyorum msni 10küsür oluyo bu.. bi kaç aydır bu sorun var bende..hep arkadaşların ç.dışı takıldıklarını sanarak yazışıyorum.sonra "lan online olsana" dedikten sonra jeton düşüyo ve relog yapınca herşey normale dönüyo.. aynı olay şimdi de oldu, sabah 10dan beri açık olan msnimde tam 2 online vardı..şimdi modeme reset attım ve msn açılıp kapandı aniden 9online oluverdi.. ya herkes toplu halde girip çıkıyo ya da bende bi sorun var :S böyle bi sorunla karşılaşan veya çözüm önerebilecek birileri var mı acaba?
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 msn i kaldırıp geri yüklesen? kaldırdıktan sonra c prog files dan da gerekli klasörü sil öyle yükle.
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 oper said: msn i kaldırıp geri yüklesen? kaldırdıktan sonra c prog files dan da gerekli klasörü sil öyle yükle. bu olay bende zaten vardı, araya format falan da girdi.. yani zaten zamanında silip yüklemişliğim var :S
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 hmmm. o zaman kullandığın dns i falan değiştir.. proxy kullanıyosan internet explorer da, o proxy ayarı messenger ı da etkiliyo, kullanıyosan kaldır proxy falan.
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Beleglor said: MSN adresini değiştirmeyi dene. denemedim mi sanıyosun? @oper o dns değişikliğini falan şimdi yapsam, şu anda yaptığım download falan kesilir mi ki? rapidle uğraşıyorum zaten gitmesin şimdi :D öyle bi durum varsa downloaddan sonra denicem de
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 download a etkisi olmaz. değiştirebilirsin şu an.
Öne çıkan mesajlar