micha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Arkadaşlar merhaba, Uzun süredir topic açmadım,bu zaman aralığında kişisel bir sorunum olan bir topic açıyım sizlerinde görşlerini alıyım dedim. 2 yıllık üniversite okuyorum ve alttan 2 dersim var. Bu alttan 2 dersimide 2. dönem alabiliyorum.Bunun dışında bu iki dersimi versem bile 2.0 ortalama yakalamam gerekiyorki bu dersleri versem bile bu ortalama tutmıycak.Ortalama yukseltme için sınavları bekliycem.BUnun dışında 3 ders alınabiliyor ort. yukseltme sınavında.Kısaca Bu sene bile mezun olmam çok zor ve ben bu okuldan sıkıldım 4 senedir okuyorum.( Hazırlık hariç) Bunun dışında çalışma hayatı içerisinde olduğum için pek bir sosyal yaşantım olamıyor. Beraber olduğum kişide yaadığım şehir dışında çok az görüşebiliyoruz.Bu safhada Haftasonları ve haftaiçi akşamları boş vaktim oluyor.O da MSN,Yemek,TV derken o zamanıda tüketiyorum.Kısaca 24 saat bana yetmiyor.Benmi çok boş zaman harcıyorum bilmiyorum ama değişik bir şeyler yapmak istiyorum.Hayat monoton geliyor ve belirsizlikler canımı acıtıyor.Askerlik problemide var gerçi 2 sene tecilli orasıda o bakımdan bir sıkıntım yok. Allaha çok sükür demek gerek halim vaktim yerinde ama değişik bir şeyler yapmam gerektiğine öneriyorum siz neler önerisiniz bu kritik vaka arkadaşınıza :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 intaar abi, hele 2.0 ortalama tutturamiyorsan bir turlu en guzel cikis yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Yaşamayı seviyorum ben o kadarda düşmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 hayat monoton geliyorsa sevmiyorsun, doymussun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 adam ol adam... (şaka lan şaka ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Monotonluk başka hayatı sevmek başka. An meselesi yani şu anda işe git işten gel akşam tv msn fix boyle farklı neler yapıyım bunu soruyorum. okulda biticek bu dk dan sonra bırakamam öss formları ne zaman cıkıyor biliyormusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bi mont bul.. gerisini söylememe gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 arkadaş eksikliği problemi olmuş birazda,senelerdir onlara vakit ayıramayınca pek bir arkadaşın mı kalmamıştır bundan dolayı olabilir . eğer varsa onlarla bir şeyler yapın akşamları , iş hayatındaki adamın yani ailesi ve arkadaşlarıyla sosyal olacağı kadar sosyal olursun . iş hayatında da sosyal olabileceğin aşırı bir işde yoktur türkiye'de ama çok sıkılırsan bir taraftan işte bakabilirsin ,ne bilim belki böyle bir şey olabilir. sosyal olmak derken nasıl sosyal ,ne yaparak sosyal.bunlar lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 WoW oyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 MSN TV yemek olayını, dışarıda sinema restoran kafe olarak değiştir bazı günler. Bu aktiviteleri yaparken birde yanında bir kaç kişi olursa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar