Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okul ve İş Hayatı Bir arada

micha

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar merhaba,
Uzun süredir topic açmadım,bu zaman aralığında kişisel bir sorunum olan bir topic açıyım sizlerinde görşlerini alıyım dedim.
2 yıllık üniversite okuyorum ve alttan 2 dersim var. Bu alttan 2 dersimide 2. dönem alabiliyorum.Bunun dışında bu iki dersimi versem bile 2.0 ortalama yakalamam gerekiyorki bu dersleri versem bile bu ortalama tutmıycak.Ortalama yukseltme için sınavları bekliycem.BUnun dışında 3 ders alınabiliyor ort. yukseltme sınavında.Kısaca Bu sene bile mezun olmam çok zor ve ben bu okuldan sıkıldım 4 senedir okuyorum.( Hazırlık hariç)
Bunun dışında çalışma hayatı içerisinde olduğum için pek bir sosyal yaşantım olamıyor. Beraber olduğum kişide yaadığım şehir dışında çok az görüşebiliyoruz.Bu safhada Haftasonları ve haftaiçi akşamları boş vaktim oluyor.O da MSN,Yemek,TV derken o zamanıda tüketiyorum.Kısaca 24 saat bana yetmiyor.Benmi çok boş zaman harcıyorum bilmiyorum ama değişik bir şeyler yapmak istiyorum.Hayat monoton geliyor ve belirsizlikler canımı acıtıyor.Askerlik problemide var gerçi 2 sene tecilli orasıda o bakımdan bir sıkıntım yok. Allaha çok sükür demek gerek halim vaktim yerinde ama değişik bir şeyler yapmam gerektiğine öneriyorum siz neler önerisiniz bu kritik vaka arkadaşınıza
:S
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş eksikliği problemi olmuş birazda,senelerdir onlara vakit ayıramayınca pek bir arkadaşın mı kalmamıştır bundan dolayı olabilir .

eğer varsa onlarla bir şeyler yapın akşamları , iş hayatındaki adamın yani ailesi ve arkadaşlarıyla sosyal olacağı kadar sosyal olursun .

iş hayatında da sosyal olabileceğin aşırı bir işde yoktur türkiye'de ama çok sıkılırsan bir taraftan işte bakabilirsin ,ne bilim belki böyle bir şey olabilir.

sosyal olmak derken nasıl sosyal ,ne yaparak sosyal.bunlar lazım =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...