Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ya bundan var bende, herhangi bir network'e bağlantıdığı anda sistem 1-2dk takılıyor. sonra yine çalışmaya başlıyor ve bundan sonra bir sorun olmuyor fakat işte bu her bağlanışta 1-2dk sistemin gg olması bayıyor beni. yeni driverını falan kurdum değişmedi bir şey, aslında format öncesi herhangi bir sorun yoktu. virus falan olabilir mi? gerçi adaware, spybot ve avg ile full tarattım bir şey yok anlamadım nedir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 cıhazı komple sıstemden kaldır baska makınaya tak dene aynı sorunu yapıcak mı? baska makınada denedıkten sonra kendı makınana gerı tak cıhazla gelen drıverı kur sorun gecmezse airties ın musterı hızmetlerını ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bendede var bu alet son driver'ları da yüklü vista ile sorunsuz çalışıyor. senin sistemle uyumsuzluk çıkarmıştır büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Pc yi açtığındamı takılıyor sistem yoksa bağlantı sağladığındamı bunu tespit edebilirsen daha iyi olur bence.Eğer pc açılışında takılmalar oluyorsa kuvvetle muhtemel dracula virüsü diyebiliriz fakat bağlantı sağladığında sorun yaşıyorsan cihazda sıkıntı olabilir.Birde c ve d paylaşıma açıkmı(sen açmadığın halde)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bağlandığı an takılıyor 1-2dk süreyle. sonra açılıyor dediğim gibi. dosya paylaşımı için gerekli ağ hedehodoları yüklü değil şu an. yani mümkün değil o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar