Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airties WUS300 USB WiFi sorun


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bundan var bende, herhangi bir network'e bağlantıdığı anda sistem 1-2dk takılıyor. sonra yine çalışmaya başlıyor ve bundan sonra bir sorun olmuyor fakat işte bu her bağlanışta 1-2dk sistemin gg olması bayıyor beni. yeni driverını falan kurdum değişmedi bir şey, aslında format öncesi herhangi bir sorun yoktu. virus falan olabilir mi? gerçi adaware, spybot ve avg ile full tarattım bir şey yok anlamadım nedir olay.
Mesaj tarihi:
cıhazı komple sıstemden kaldır baska makınaya tak dene aynı sorunu yapıcak mı?

baska makınada denedıkten sonra kendı makınana gerı tak cıhazla gelen drıverı kur sorun gecmezse airties ın musterı hızmetlerını ara
Mesaj tarihi:
Pc yi açtığındamı takılıyor sistem yoksa bağlantı sağladığındamı bunu tespit edebilirsen daha iyi olur bence.Eğer pc açılışında takılmalar oluyorsa kuvvetle muhtemel dracula virüsü diyebiliriz fakat bağlantı sağladığında sorun yaşıyorsan cihazda sıkıntı olabilir.Birde c ve d paylaşıma açıkmı(sen açmadığın halde)?
×
×
  • Yeni Oluştur...