game947 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Ben Kettermoora yeni bir char actim oradaki türkler nicklerini yazarsa sevinirim[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Lion oyunu biraktim birakacam o ayri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 benimde entertainer karakterim var Ese'Ke isminde, genelde her gün girip 1-2 saat oynuyorum ama baya fakir durumdayım lol..[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 ben de commando acicam ve de droid engineer sadece ilk baslarda accik para lazim kendimi train etmek icin ve silah almak icin.[hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 kettemor da paticik dekilerin organize ettiği bir PA varmı? varsa kimler ilgileniyor ingame nicklerini yazabilirmisiniz?[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 PA yok ama PA hall var :) mono mall olarak kullanıyo ehe valla çok adam olursa aslında PA düşünülür ama birazda ilgilenicek kişiler bulmak lazım genelde kettemoorda herkes kendi işiyle ugraşıyo grup olarak cok nadir takılıyoruz belki nüfus artarsa grup olayıda aktifleşir benim isim Santona bu arada bişey lazımsa mail veya tell çekersiniz hemen[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 imzam :)[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Noldor bu arada kettemoordaki türkler bana daha doğrusu kypek'e bi tell atip Mos Mesric sehrine kayit olsunlar. Kypek amerikali ama oyundaki tum turklerle iyi dosttur. Ayni zamanda sehrin valisi. Sehir su anda bizim degil ama yakinda turklerin eline gececek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 İyi akşamlar, Goktug Tetik adı ile oynuyorum, doktor olmaya çalışıyorum. Sürekli ikamet adresim Bestine Med-Center.[hline]Kumadam of Moonglow Liche *İlk önce MUD vardı, ama biz ilk "Ultima Online" ı tanıdık* .:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 nyrmae açliğimin bastirilabilecegi heryere gelebilirm :p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Eno Fazla oynamasam da, bir gün master bh olacam :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 selamlar, yaklaşık 1 ay kadar oynadıktan sonra iş yoğunluğundan ara vermek zorunda kaldığım, daha sonra da geri dönmek istemediğime karar verdiğim sw:g'ye sanırsam geri dönüyorum. bi süredir düşünüyodum ben niye artık mmorpg'lerden keyif almıyorum diye, sanırsam cevabını buldum: oyunlarla "mmo" ve "g" kısmı her halükarda bulunuyor ancak "rp" olmadan çekilmiyor bir süre sonra :) dolayısıyla role playing ağırlıklı bir server bulup, "skill kasmadan" keyifle sohbetle tekrar başlamaya karar verdim sw:g'ye. baktım official forumlara rp ağırlıklı serverlar starsider ve kettlemoor'muş. dedim madem kettlemoor'da bi kaç dost ve henuz tanışılmamış dost adayı da var paticikten, o zaman yeni yuvamız kettlemoor olsun. şu yurt dışı bağlantıları düzelsin gelirim sanırsam. bu aralar yavaş yavaş birikmiş patchleri çekiyorum ki sonra zaman kaybı olmasın. geldiğimde buradan haber de veririm zaten. bakarsınız bir gün yanınıza bir içki içip biraz politika konuşmak için uğrarım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 said: OguzAmca, 09 January 2004 04:31 tarihinde demiş ki: ... baktım official forumlara rp ağırlıklı serverlar starsider ve kettlemoor'muş. dedim madem kettlemoor'da bi kaç dost ve henuz tanışılmamış dost adayı da var paticikten, o zaman yeni yuvamız kettlemoor olsun. ... Gülay'la başladı, Oguzamca'yla devam edio, nerdeyse official ismi olacak serverin... :lol: Oldu olacak Cattlemoor diyelim, daha hoş duruyo... :-P 8-) Saklanacak yer aramaya başlar...[hline]Devvo Ki'yyst Master Sharpshooter Teras Kasi Novice Ex-Master Creature Handler Ex-Master Ranger (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 lol bee bi de güya kontrol edip yazmıştım :o) Kettemoor'muş tamam öğrendim artık ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2004 geldim Kettemoor'a adım Raj'Asta görüşürüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 kettemorda 1 adet holom var. Wanderhomeda varsa trade edelim[signature][hline]Est Sularus oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Merak ettigim birsey var. Kettemoor'a ping cok yavas, eclipse ise 2 kat hizli. Niye Kettemoor? Bi de Avrupa'da hangi server tavsiye edersiniz? Jean-Paul of Eclipse[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 kettemoor unoffical rp server[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 valla eclipse pingim 230 falan kettemoorda 300 pek bi fark yok başta cogumuz kettemoorda başladık eclipse çok kalabalık olur diye şimdide baya guzel bi düzen kurduk öyle geçinip gidiyoruz ufak bi grupla :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 keske eclipsete baslasaydin neler kacirdin bir anlatsam, aklin hayalin durur.[signature][hline]Madturk Master Buff Bot Eclipse RIP TOI 20*Master Jedi Whore Eclipse RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 eclipsete başlasaydımda monoyu gunnı eatarı kaçırırdım :)) monosuz bi swg swg degildir ehe kimle dolaşırken allahın çölünde alaksız yerde karşınıza krayt dragon çıkabilir ki? tabiki monoyla lol[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar