Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kettermoordaki Türkler

game947

Öne çıkan mesajlar

PA yok ama PA hall var :)

mono mall olarak kullanıyo ehe

valla çok adam olursa aslında PA düşünülür ama birazda ilgilenicek kişiler bulmak lazım

genelde kettemoorda herkes kendi işiyle ugraşıyo grup olarak cok nadir takılıyoruz

belki nüfus artarsa grup olayıda aktifleşir

benim isim Santona bu arada

bişey lazımsa mail veya tell çekersiniz hemen[hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi akşamlar,
Goktug Tetik adı ile oynuyorum, doktor olmaya çalışıyorum. Sürekli ikamet adresim Bestine Med-Center.[hline]Kumadam of Moonglow
Liche
*İlk önce MUD vardı, ama biz ilk "Ultima Online" ı tanıdık*

.:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
selamlar,

yaklaşık 1 ay kadar oynadıktan sonra iş yoğunluğundan ara vermek zorunda kaldığım, daha sonra da geri dönmek istemediğime karar verdiğim sw:g'ye sanırsam geri dönüyorum.

bi süredir düşünüyodum ben niye artık mmorpg'lerden keyif almıyorum diye, sanırsam cevabını buldum: oyunlarla "mmo" ve "g" kısmı her halükarda bulunuyor ancak "rp" olmadan çekilmiyor bir süre sonra :) dolayısıyla role playing ağırlıklı bir server bulup, "skill kasmadan" keyifle sohbetle tekrar başlamaya karar verdim sw:g'ye.

baktım official forumlara rp ağırlıklı serverlar starsider ve kettlemoor'muş. dedim madem kettlemoor'da bi kaç dost ve henuz tanışılmamış dost adayı da var paticikten, o zaman yeni yuvamız kettlemoor olsun.

şu yurt dışı bağlantıları düzelsin gelirim sanırsam. bu aralar yavaş yavaş birikmiş patchleri çekiyorum ki sonra zaman kaybı olmasın. geldiğimde buradan haber de veririm zaten.

bakarsınız bir gün yanınıza bir içki içip biraz politika konuşmak için uğrarım ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OguzAmca, 09 January 2004 04:31 tarihinde demiş ki:

...

baktım official forumlara rp ağırlıklı serverlar starsider ve kettlemoor'muş. dedim madem kettlemoor'da bi kaç dost ve henuz tanışılmamış dost adayı da var paticikten, o zaman yeni yuvamız kettlemoor olsun.

...

Gülay'la başladı, Oguzamca'yla devam edio, nerdeyse official ismi olacak serverin... :lol:

Oldu olacak Cattlemoor diyelim, daha hoş duruyo... :-P

8-)

Saklanacak yer aramaya başlar...[hline]Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...