Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 SATA desteklemeyen eski bi anakartım var, ve SATA bi hdd aldım, bir de adaptor. uzun cabalardan ve kendi kendini resetlemelerden sonra sata hddme format atıp win kurabildim, fakat simdi sata ve pata hddlerimi aynı anda açabilmem gerekiyo fakat bios ekranını geçemeden reset yiyio makine kendi kendine primary IDE slotuna IDE kablosu ve hddler takılı, secondary IDE slotuna da adaptor ve ucunda sata hdd takılı. nası çıkıcam bu işin içinden? pata hddlerdeki verileri sataya aktarmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 prim ide ye sata kartı sec ide slotunada hdd takıp dene. birde jumper ayarlarını yap. bios a gelmeden reset atması power ın yetersizliği bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 satanın jumperı yok zaten primary de sata secondary de uygun sekilde master ve slave halde 2 hdd var işte, ama açılmıyo bilgisayar önceden satayı formatlamadan açmayı becermistim patalardan içinde windows yuklu olanla, ama tabi win de görememişti satayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 moriQ said: bios a gelmeden reset atması power ın yetersizliği bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar