shapshal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bende sözlük+grammer book u vardı bu dilin ama nereye gitti bilmiyorum. yarım saat okudum iyi dedim kapadım bi daha açmadım :D[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: shapshal, 18 January 2004 11:28 tarihinde demiş ki: bende sözlük+grammer book u vardı bu dilin ama nereye gitti bilmiyorum. yarım saat okudum iyi dedim kapadım bi daha açmadım :D nerden buldun abi?[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 haırlamıyorum kazaa olabilir. eğer duruyosa hala bilgisayarımda yollarım sana da sanmıyorum. sen arat kazaa da özellikle[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar