shapshal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 bende sözlük+grammer book u vardı bu dilin ama nereye gitti bilmiyorum. yarım saat okudum iyi dedim kapadım bi daha açmadım :D[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
ranges Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 said: shapshal, 18 January 2004 11:28 tarihinde demiş ki: bende sözlük+grammer book u vardı bu dilin ama nereye gitti bilmiyorum. yarım saat okudum iyi dedim kapadım bi daha açmadım :D nerden buldun abi?[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 haırlamıyorum kazaa olabilir. eğer duruyosa hala bilgisayarımda yollarım sana da sanmıyorum. sen arat kazaa da özellikle[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Öne çıkan mesajlar