ranges Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ark lar bu dili nerden ogrenebilirim bikaç search falan yaptım ama hep yaramaz sitemeler cıktı . soyle yani en azında merhaba bye falan nedir az bucuk ogreniyim diyom[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 google sanırım elvish language die aratman lazım[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Var.. Ben öğretirim gel dostum.. zaten evimi biliyosun...[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: SandroNightFall, 17 January 2004 21:25 tarihinde demiş ki: Var.. Ben öğretirim gel dostum.. zaten evimi biliyosun... sallama olm sen elfce bilyom dicen de ben inancam daha inglizce bilmiyon dogru duzgun[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 öh be yaptın sende yani.. Olm elfçe deil belki ama cüce dilinde "hancı bana bira getir!" diyebilirm[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 *! sesini kalınlaştırır * HANCIIUUEEEE BaAAA Biii Piirraaaa!!![signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bi ara bende düşünmüştüm "ulan ögrensem mi amma hava olur euhe" diye sonra boşa zaman kaybı olduğunu anladım ve başlamadan bitirdim... tavsiye etmiom elfçeyi git Rusça Fransızca falan öğren CV'nde yararlı olacaktır... eğer CV'nde "İngilizce Türkçe ve Elfçe biliyom" desen kimse sallamaz seni :D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 +1 ahaua :D[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 arkadaşlar lutfen ben elfceyi boole sakır sakır konusam demiyom ki yani az bi sandro ya hava atiim falan die yani cidddi bişi yok ortada (sandro gormuym seni ortalıkta git dersini calıs)[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Elfçeyi bilmem ama drow translator var baya başarılı http://www.grey-company.org/Maerdyn/resources/translator/[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 elfçe kimse tarafından tamamen bilinen bi dil değil bi kere. tolkien dil bilimci olarak yazmış elfçeyi daha sonradan hatırlamadığım bi şeyler oluyor. sonrasında elfçeyi o adam bu kişi şu teyze bidi bidi yapa yapa tamamlamaya çalışıyo. ondan öğrenilcek bi dil yok yani tamamen[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin [Bu mesaj hella tarafından 17 January 2004 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 lam adın ne dilinde afedersin? :D[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hehee :P yaw Düşündümde her adın sonuna bööle atos otos yok dil falan ekleri getir elfçe isim olur aha örnek: Murat: Muratos Sedat: Sadetolas ALi: Alilidil Yelda: Yeladi Ayşe: poff olmadı :D[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Elfçe amacını aştı artık hava atma aracı olarak kullanılıyor.. Tolkien Mezarında vantilatör gibi dönüyodur kesin:D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 17 January 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hayır hayır olamaz... küçük bi elf dilim olcaktı.Onunla hava atcaktım.Sandroya hava atcaktım... Ama...ama ama... olmadı. *surat asar*[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Abi elf diliyle nasıl kız tavlanılmaz be. Burda Arwen ne güne duruyor.. Gerçi kilo aldı ama olsun..[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 vith dos jall euheuhueh drow diliymiş çevirin bakalım:D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: SandroNightFall, 17 January 2004 21:51 tarihinde demiş ki: Abi elf diliyle nasıl kız tavlanılmaz be. Burda Arwen ne güne duruyor.. Gerçi kilo aldı ama olsun.. auhaauh arwen bakar mı lan sana? baksa baksa bana bakar... boole cekici mi cekici..yakısıklı mı yakısıklı...HEM ELFCE de biliyo...[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 dos fa'la zatoast bu da benden..[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ulan benim neyime bakıcak sence? Tahmin et.. *gülümser* :)[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 eheh süper ama bu gidişle çöpe gider bu topic:D[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ranges Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: SandroNightFall, 17 January 2004 21:56 tarihinde demiş ki: ulan benim neyime bakıcak sence? Tahmin et.. *gülümser* :) sandro bak üstündeki mesaj sana[signature][hline] The lord of water spoke in the silence words of wisdom I've seen the end of all be aware the storm gets closer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 cok kaptırmayalım jedızm falanda yayılmaya baslanmıs boyle bir kendini bilmezlik,bir bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık.. ama nereye kadar dimi?[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 In f0rce we tRust ... ![signature][hline]sadece ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Günlük hayat için bu kadar elfçe yeter gibime geliyor: http://www.grey-company.org/Circle/language/phrase.htm Burda sözlük filan da var, çok ilgileniyosanız bi bakın. Bundan fazlası ise biraz kasar o kadarını bilmiyorum :)[signature][hline]Those of you who are lucky enough to have your lives, you may flee with them. However, leave your limbs here because they belong to me. The Bride / Kill Bill Katana ile bi salon dolusu adamı kestikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar