mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 hmm seni cok ezdiler galiba o zaman?
Slat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ahah dalgasına yazdım smiley koymam gerekirdi sorry (:D
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 özel okuldan devlet okuluna geçenleri kim dövüyomuş yahu :) 8 sene özel de okuyup liseyi 4 sene meslek lisesinde okudum.ha yanlış bir tercihti orası ayrı :).özel okuldan gelen zengin esas oglani dövme olayı dizilerde filmlerde yani. ögrenci bakımından pek sıkıntı olmuyoda.özelden devlete gidince hocalar sıkıntı oluyo baya.müdür okula bağış ister.hocalar özellikle damarına basarlar benide lise2 de bıraktıydı hocanın biri.1 gün önce traş olmuşum ertesi gün cıkan ufacık sakalım yüzünden yani :) 3 hafta ugraşlardan sora sınıfı geçmiştim ezik olursan herşekilde dayak yersin.özelden gelmişin kasımpaşadan gelmişin farketmez ama 4 senelik lise hayatımı anlatmaya kalksam roman olur orasıda ayrı :).aslında kendimden dayak yedim hergün.4 senede o pis tuvaletlere alısamadım.bunun gibi alısamadıgım bin tane şey var .özelden devlete geçmek zor bir tercih.zorunlulugun yoksa gitmemek lzm.devlete gitme gibi bi zorululugum yoktu ama işte yanlış bi karar vermiştim
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Diablo said: ama 4 senelik lise hayatımı anlatmaya kalksam roman olur orasıda ayrı :).aslında kendimden dayak yedim hergün.4 senede o pis tuvaletlere alısamadım.bunun gibi alısamadıgım bin tane şey var .özelden devlete geçmek zor bir tercih.zorunlulugun yoksa gitmemek lzm.devlete gitme gibi bi zorululugum yoktu ama işte yanlış bi karar vermiştim aynen devlet okuluna gittigim 3 yilda bi kere bile dayak yemedim ama her gun dayak yemis gibi hissettim, cok kotu bir duygu :( bu arada diablo ozelde okuyacak durumun varmis okumamisin simdi kufrederdim sana ama.. :P:P:P
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 lgs yi kazandıydım.başarısız bi ögrenci olarak lgs de bişeyler yapmanın getirdiği güvenle yanlış karar verip girdim okula.bide özelde devam etseydim liseeye sanırım çok şımarık biri olurdum diye düşünüyorum. aslında cok yardımıda oldu devlet okulunun.ben okula soforle giderken 3 ytl ile okula gelip,hamburger almak için para tamamlamaya calısan insanları gordukçe kendimden utandım. hayatı ogrendim diyemem.ama bir kısmını ögrendim diyim sadece. ben çok kavga ettim.600 ogrenci varsa 590 ile kanlı bıçaklıydım.diğer 9 kişi çok yakın arkadaşım 1 kişide lise aşkımdı :) öyle bişiki.okulun en güzel kızı ile aşk yaşamam dolayısı ile ettiğim kavgaların sonu yoktu.anlatılcak şeyler değil yaşamak lzm :) artık sadece iyi kötü anılarla hafızamda duruo tabi.geçti gitti
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 lgs yok artık.. Ogrenci Kastırma Sınavı var lgs bizim dönemimizdeydi.. ah o eski günler.. :p 1500 senelik tarihim varmış gibi konuştm
Arden Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 arkadaşlar desteğinize,yardımlarınıza çözümlerinize çok teşekkür ederim. Bu ara o.ç yazdım neden? Çünkü ben bir tedavi vs. gördüm ve hocanın bundan haberi vardı ve annem benden gizli hocaya gidip yardım sitemiş yardım edin demiş benim için kadın bana quiz bile yapmadı sözlüye bile kaldırmadı bunun gibi birçok şey... Ayrıca neden inatla okula devam ettim? Tedaviden sonra kendime güvenim gelmişti ve çalışamya başlamıştım gayretliydim ayrıca bütün hayatım boyunca yanımda olucak arkadaşlarımı dostlarımı hep orda buldum ve hepside benim kafamda benim düşüncelerimde insanlar bırakamadım onları ve başarıcağıma inanmıştım. Olmadı. Şimdi kararsızım okula dönersem yine devam ediyimmi? Ailem devam edebiliceğime inanıyo ve ilk postumda yazdığım gibi bana güveniyolar ama ben kendime güvenmiyorum çünkü birçok konuyu kaçırdım ilk sınavlar geçti 2.ler yakın vs. Ayrıca arkadaşlar devlet okulu demişsiniz. Devlet okuluna gidemem çünkü ilk defa söylüyorum paticikte ben ermeniyim. Benim kuzenim gitmişti ve tehtid vs. edildi. O yüzden başka lamer bir özel okula gidebilir(devletten pek farkı yok aynı insanın sonradan görme paralı modeli) veya yurtdışında okuyabilirim. Kivellört kievzarzurt'a benzeyen(şimdi bunu yazdıktan sonra dönüp bakamıcam) nickli arkadaşım. 2004'ten beri pati üyesiyim hadi beni geç ilk pati kullanıcılarına laf yetiştiriyosun? Evet bir sinirle küfür ettim doğru ama ben biliyorumki(senin dışında) insanlar beni anladı.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Arden peki egitimine bi dahaki sonbahara kadar ara verebiliyor musun? Heyet raporu gibi birsey alsan, durumun iyilesince baslasan?
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ya kendimi tutamicam.tedavi falan diyince aklıma fabercem geldi :)
Arden Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 asdfdsafs o fabercem ayrı konu'da dağıtmayalım şimdi asdfksfjdsakfjsdakf lan bak güldürdün beni ne güzel gotik asi sorunlu genci yaşıodm lan bir an için unuttum :) Bu arada madmaximus yani artık mahkemeydi avukattı cart curt uraşmak istemiorm yani el kol bağlı bekliyoruz
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Fabercem galiba Efe'nin tayfadan falan dayak yemişti, felaketti ya, video gözümün önünde canlanıyor yine dsfs. Tedavi diyince o çocuğun tedavi olması lazım işte, senin tedavilik bir durumun yok abi, hepimiz o durumda olsaydık aynı psikolojide olurduk yani. Ermeni geçmişi olanlara evet devlet okulundaki "ülkücüyüm ben agali" gençliği sakat davranıyor, orasına ben de cidden kılım. Açık liseyi dene olmadı, başka arkadaşların da dediği gibi özel ders ile falan Fransızca'yı yürütmeye çalış. Kötü olmaz yani, aksine lehine olur.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 fransız okulu di mi o.. çok zormuş diye duydum.. üzme kendini başka liselerde daha başarılı olurusn/olurdun. bide bu lise taksimdeki fransız lisesi mi?
Öne çıkan mesajlar