Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Saatlerce başına oturup kalkamadıgım efsane FPS oyunumuz Soldier Of Fortune un payback i ile karşılaştım rapidreactor de dün gece. iniyo şu anda. sitesine baktım screenshotlar , silahlar , görevler son derece etkileyici. videolarındanda görüntü kalitesinin iyi oldugunu anladım. 3-4 sene önceki oyun eski olmasına rağmen baya kanlı bi oyundu :) bakalım bu nasıl olucak. Oynayan,bitiren paylaşmak istedikleri olan varsa yazarsa sevinirim. Felaket heves içindeyim ama şevkimi kırmayın :)Website Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 arkadaş rapidreactor un sitesi açılmıyo ya daha doğrusu anasayfanın açılması rahat bi 15dk sürüyo sonra şifremi giriyorum bi 15 dk daha falan derken bi yerden sonra kalıyo çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 anaa e hiçmi reklamını yapmadılar oyun cıkmış yeni duyuyorum :) güzele benziyor ssler. bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ayrıca atari zamanlarındaki çakma fps oyunlarında sık sık karşılaştıgımız çaprazdan silah tutan kahraman artworkleri oyun kapakları günümüzde yasaklansın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ahah valla hiç habersiz çıkarmışlar oyunu adamlar. bu arada en güzeli 1. oyundu bence. http://www.gamespot.com/pc/action/soldieroffortunepayback/index.html?tag=result;title;0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 walla onu bunu bilmemde o ilk videodaki action sahnesi felaket gaz getirdi beni. bakalım son 8 part :) arada bir sacmalıyo. kaldıgı yerden tekrar indirmek zorunda kalıyorum. premium olmasına ragmen bazen 5kb lık salak spastik dosyalar halinde indiriyo bazende dosyalar patlıyo. dün gece inmesi gereken oyunu indiremedim mesela hala uğraşıyorum. neyse azimle.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 oynayan oldu mu ya? İncelemelerde dandik diyorlardı oyuna. Beyenmediyseniz indirmiycem boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 walla ben indirdim partlardan cıkartıyorum sımdı. part içinde part yapmışlar ayar oldum 3 kere parttan cıkardım yok normal partlar yok .r01 dosyaları ondan sonra bide iso imanım gevredi birazdan yüklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ooooo ilk oyun favorim ama bunu görmeden bişey söylememek lazım.indirenler anlatsın hemen. yorum alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Dakka bir gol bir yaşadık. bütün payback forumlarında tartışıyolar bu konuyu. CloakNTEngine.dll hatası. oyunu açamıyosun bile direk patlıyo. düzelmiyo bi türlü. adamlar patch cıkarmıs patch de işe yaramıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 oyunun puanı 285 kişinin oyuyla 5.3 heryerde oyunun çok boktan olduğu yazılı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 abi biz boktan moktan gönül vermişiz. yıllarımızı vermişiz ilk oyuna. bunuda oynamak istiyorum. adamlar bi dünya şey yazmışlar şunu yap bunu yap bunu update et. yok arkadaşım yok yine çalışmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 senin gibi düşünerek fear ı indirdim ama yazılanları okuyunca oynamadan geri sildim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 yok abi çok kastırdı. düzelmiyo bi türlü oyun. cd si çıkarsa alırım yoksa oynamam. siliyorum fear ın prusade mi ne çıkmış. daa dorusu önceden cıkmıs ta ben indirmeye niyetlendim. nasıl bişi indirmeye değermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ben fear ı oynamaya karar verdim. korktum lan oyunda. gece kulaklıkla oynanmıyor oyun. ama sof3 illaki oynanacak oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 FEAR ın ilk ikisini oynayın.. son çıkan boş bi oyun diyolar. yeni silah yok. herşey aynı, hikayede de bişe yokmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 1 saat önce kurdum.Herhangi bi hata cart curt çıkarmadı. Oyun ilk sof tadında. Kopan kafalar kollar. Kan revan heryer. Grafiksel açıdan güzel. Dandik değil en azından. Hikaye günümüzde geçiyo sanırım. Paralı askeriz görev geliyor ıraq-afganistan tarzı mekandayız(esc ile geçtim hikayeleri tam yer belirtemiyorum), çinli birini koruyacaz, takım arkadaşımız ihanet ediyor, onu öldürüyoruz. ilk bölüm böyleydi. tempo pek yüksek gelmedi. farenin pili bitmese daha oynardım, orası ayrı. checkpoint tarzı benimsenmiş. quick save olayı olsa iyi olurmuş. bu arada q-e ile sağa sola yatma yok :( multiplayer seçeneği eklenmiş. dm ve tdm modları gördüm. zaten 10 tane server vardı gelen listede. (oyun korsan) ısınamadığım şey, ilk bölümden böyle bi ıraq havası esmesi. actvision busha oynuyor walla. (cod4 teki gibi) ilk izlenimim budur. 6/10 benden. can sıkılınca, kan görmek isteyince oynanacak oyun ilan ediyorum.(2-3 saat daha oynarım, fikrim olumlu-olumsuz yönde değişirmi bilemem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 oyun 3 saat sürdü. notu da 3. grafikler falan çok güzel de çok bug var ve konu saçma.uzak durun diye uyarayım. oynayacaksanız ilk oyun hatrına oynarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 cok cöp olmuş heleki cod4 piyasadayken manasız kalmış varlığı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar