Wacky Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Yatcez kalkcez! Sabah Olcek! Atta gitcez yine biz!!! Hergün hergün! Çekilir mi?! Gidilir mi radyoya!! Müebbet Muhabbet! Hafta içi! Hergün 19.00'da NTV Radyo(102.8)'daaa!! aaaaa.aaaaa!!!![signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ara sıra dinleyinc seviyorum onları da, sürekli dinleyemiyorum[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Süperler hastasıyım cenk-erdem ikilisinin ama İzmirden çekiyormu o ntv radyo?[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti-Pati Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Komik tiplerrrr eeeehehe :D[signature][hline]I am Pain,I am Hope,I am Suffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 la bir vidan bile yok la ..ehe aklımda kalanlar boyle asırı tepkımatık seylerdır[signature][hline]|apache the taksimetre| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 -oncak -oncak değil erdem ben o-yun-cak -on-cak -olma -olu -olma :)en sevdiğim bu[signature][hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bende çok seviyom kaçırmam artık tamda benim radyoda zaten :P[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Cıvıklar bayaa ama komikler de yani... :)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 NTV nin sitesinden net üzerinden dinliyebilrmiyiz? eğer dinliyebilirsek biri radyonun web sitesinin linkini versin bi zahmet.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 NTV Live Radio'yu buldum. Sanırım dinliyebilcem pc'mden rahatça Bekliyorum şu anda haberler var. Ahanda link http://www.ntvmsnbc.com/ntv/ntvradyo/ntvradyolive.asp[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Digitürk Elma Tv de vardı programları ben hiç komik bulmadım .. neyine gülüyorsunuz banada söleseniz :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Hareketleri, birbirlerine bey diye hitap etmeleri hatta sırf doğaçlamayla program yürütmeleri, espriler herşeyleri komik bence. HAla beklemekteyim haber veriyo boyuna. poff[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 AHA Başlıyo Başlıyo yapışın radyoya :)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 superler eheh[signature][hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Ahah abi dinleyin Kill bill'den bahsediyolar Süperr yaa Killli Bill, Ummanlu Turman ehueheu Koptum ya :)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Bitti bugunki program. Oldukça güzeldi En sonki adab-ı muaşeret kurallarında bittim.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Çok felsefi, geniş kanatlı su sızdırmaz geyiklerine hastayım =)[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!? Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Cenk galiba baya ünlü bi grupta solist..[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii: Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi? Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki: Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 o çeşit bişeyler bende duydum Estel ama kesin olarak bilemiyorum. Varmıdır aslı?[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 şöyle bi sohbetleri olmuştu pek gülmüştüm kaçinci kat? " dinleyici: otobüste bir olay oldu cenk : hımm, neydi anlatın bakalım dinleyici: konuya ben kendi kendime yorum yaptım ama bir de sizin yorumunuzu alayım dedim cenk : yorumsuz olarak anlatın, sadece olduğu gibi gerçekleri anlatacağınıza söz veriyor musunuz? (hakim edasıyla) dinleyici: ineceğimden iki durak önceden otobüs merdivenlerinin oraya geldim erdem : hoşgeldiniz buyrun dinleyici : yanımda bir bayan vardı, diğer yanımda da ufak bir çocuk vardı cenk : hepiniz otobüsün merdivenlerindesiniz di mi? fotoğraf çektirseydiniz (cenk - erdem sürekli kafa buluyorlar ama dinleyici heyecan ve ısrarla anlatmaya devam ediyor) dinleyici : ufak çocuğun boyu yetişmedi cenk : nereye? erdem : en iyisi en iyisi dinleyici : butona basıyoruz ya inmek için erdem : ufak çocuklar için en iyisi boyunun yetişmemesidir efendim dinleyici : boyu yetişmedi ve genç bayan bastı düğmeye, çocuk teşekkürler dedi erdem : genç bayan n'aptı bunun üzerine? dinleyici : genç bayan da rica ederim dedi. acaba diyorum, siz olsanız "ricalar" mı derdiniz? mesela burada teşekkürler diyor erdem : biz olsaydık ve böyle butona yetişemeyen bir arkadaşımızı görseydik iki türlü davranırdık, birincisi kendisine düğmeye basmadan önce kaçıncı kat diye sorardık, ikinicisi de madem o düğmeye basamıyorsun git boyunun yetiştiği bir düğme bul, şoförün orda düğme bol, ordakilerden birine bas allah kahretmesin! şeklinde kendisini gönderirdik cenk : burası veletler için değil, yürü git kendi boyuna göre otobüslere bin derdik dinleyici : (bütün aptallığıyla) ama bu asansör değil ki?! erdem : efendim biz arkadaşımızı o an yanımızdan uzaklaştırmanın yollarını arıyoruz, ama siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz cenk : ya da ben şöyle yapabilirdim, kendisini kafasından tuttuğum gibi biraz yukarı kaldırır butona basacak seviyeye getirirdim, ama orada asılı kaldığı için ölebilirdi erdem : ayrıca ben de şöyle yapabilirdilm, kendisini saçlarından kavrar ve yukarı kaldırır ondan sonra da burnuyla butona bastırırdım, onun da aklı başına gelirdi inşallah cenk : ya da eğer iyi günümüze denk gelirsek şöyle diyebilirdik; evet dua et butona basmıyorsun ama ya bir de pitona bassaydın şeklinde erdem : allah korusun boğarak öldürürdü seni şeklinde kendisini teselli etmeye çalışır, içinde bulunduğu durumun daha kötü durumlarının da başkalarının başına geldiğini hatırlatırdık cenk : buna biz dumur silahı diyoruz, bir tür psikolojik silah (konu ikisini de sarar, zevkle geyiği sürdürürler, uzatırlar) erdem : cb benim biraz güçlü bir arkadaşım vardı, böyle bir olay krşısında butonu söküp aşağı indirmişti, arkadaşımız basabilsin diye cenk : evet eb, hatırlamaz olur muyum, o güçlü arkadaşınız hatta otobüs durmadığı zaman gidip otobüsü arkadan tutar ve bekletirdi (abartırlar olayı iyice artık) erdem : ben bunun için otobüslerdeki bu sevgili butonları yere yapılmasını istiyorum cb, herkes ayağıyla bassın cenk : (gülerek) ama o zaman yürürken... erdem : (araya girer) butona ayaklarını silmeden kimse (bir an durup devam eder) otobüsten inmesin cb cenk : anlıyorum da o zaman herkes şak şuk ona basar sonra da şoför çıldırır eb. şeklinde gidiyodu [Bu mesaj SilverSurfer tarafından 14 January 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 NTV radyo ntvmsnbc üzerinden çok rahat dinleniyor valla hayretler içerisindeyim.Hafta içi 19.00 saatlerinde dinleyecem uşakları.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocturna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 cenk bey abimiz 90'ların basında bon jovi ye ön grup olarak cıkan badluck adlı eski glamrock metal tarzı bi grubun solisti idi. albumleri fln da vardı.[signature][hline]www.ekmekarasi.net cok yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2004 Belliydi ya adamın sesi güzel gerçekten. Bu arada benım aralarındaki en sevdiğim muabbet Florhasan ile ilgili olandı. baya bi yarılmıştım.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sevenleri snek tv yi takip edebilir digiturk te ... biraz hortladı konu ama olsun =) ek olarak VOOOAAAAH GAZTE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 birazmı :D 2 sene olmuş :) ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar