Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müebbet Muhabbet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yatcez kalkcez!
Sabah Olcek!
Atta gitcez yine biz!!!
Hergün hergün!
Çekilir mi?!
Gidilir mi radyoya!!
Müebbet Muhabbet!
Hafta içi!
Hergün 19.00'da NTV Radyo(102.8)'daaa!! aaaaa.aaaaa!!!![signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
Süperler hastasıyım cenk-erdem ikilisinin ama İzmirden çekiyormu o ntv radyo?[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
-oncak
-oncak değil erdem ben o-yun-cak
-on-cak
-olma
-olu
-olma
:)en sevdiğim bu[signature][hline]Kayayı parçalayan,suyun şiddeti değil,damlaların sürekliliğidir.
Mesaj tarihi:
NTV nin sitesinden net üzerinden dinliyebilrmiyiz?
eğer dinliyebilirsek biri radyonun web sitesinin linkini versin bi zahmet.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
Digitürk Elma Tv de vardı programları
ben hiç komik bulmadım ..
neyine gülüyorsunuz banada söleseniz :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
Hareketleri, birbirlerine bey diye hitap etmeleri hatta sırf doğaçlamayla program yürütmeleri, espriler
herşeyleri komik bence.

HAla beklemekteyim haber veriyo boyuna. poff[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
AHA Başlıyo Başlıyo yapışın radyoya :)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
Ahah abi dinleyin
Kill bill'den bahsediyolar Süperr yaa
Killli Bill, Ummanlu Turman ehueheu Koptum ya :)[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
Bitti bugunki program.
Oldukça güzeldi En sonki adab-ı muaşeret kurallarında bittim.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
Çok felsefi, geniş kanatlı su sızdırmaz geyiklerine hastayım =)[signature][hline]Patates püresi sevmezdim ben eskiden artık seviyorum. Yani bi süredir yiyorum güzelmiş baya. Bi aralar kuzu beyni yemiştim iğrenmiştim falan.. Neyse ya ne diyorum ben?! Bu ne biçim imza!!?

Phann - Exca/Hib
Mesaj tarihi:
Cenk galiba baya ünlü bi grupta solist..[signature][hline]Ayşe Hatun Önal bana demiş kii:
Ayılık var hamurunda. Kırıcan mı belimi?

Sam, 01 January 2004 04:39 tarihinde demiş ki:
Allah'ın koruması protection atıp armor rating yükseltmek.
Mesaj tarihi:
o çeşit bişeyler bende duydum Estel ama kesin olarak bilemiyorum.
Varmıdır aslı?[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
şöyle bi sohbetleri olmuştu pek gülmüştüm

kaçinci kat? "

dinleyici: otobüste bir olay oldu

cenk : hımm, neydi anlatın bakalım

dinleyici: konuya ben kendi kendime yorum yaptım ama bir de sizin yorumunuzu alayım dedim

cenk : yorumsuz olarak anlatın, sadece olduğu gibi gerçekleri anlatacağınıza söz veriyor musunuz? (hakim edasıyla)

dinleyici: ineceğimden iki durak önceden otobüs merdivenlerinin oraya geldim

erdem : hoşgeldiniz buyrun

dinleyici : yanımda bir bayan vardı, diğer yanımda da ufak bir çocuk vardı

cenk : hepiniz otobüsün merdivenlerindesiniz di mi? fotoğraf çektirseydiniz

(cenk - erdem sürekli kafa buluyorlar ama dinleyici heyecan ve ısrarla anlatmaya devam ediyor)

dinleyici : ufak çocuğun boyu yetişmedi

cenk : nereye?

erdem : en iyisi en iyisi

dinleyici : butona basıyoruz ya inmek için

erdem : ufak çocuklar için en iyisi boyunun yetişmemesidir efendim

dinleyici : boyu yetişmedi ve genç bayan bastı düğmeye, çocuk teşekkürler dedi

erdem : genç bayan n'aptı bunun üzerine?

dinleyici : genç bayan da rica ederim dedi. acaba diyorum, siz olsanız "ricalar" mı derdiniz? mesela burada teşekkürler diyor

erdem : biz olsaydık ve böyle butona yetişemeyen bir arkadaşımızı görseydik iki türlü davranırdık, birincisi kendisine düğmeye basmadan önce kaçıncı kat diye sorardık, ikinicisi de madem o düğmeye basamıyorsun git boyunun yetiştiği bir düğme bul, şoförün orda düğme bol, ordakilerden birine bas allah kahretmesin! şeklinde kendisini gönderirdik

cenk : burası veletler için değil, yürü git kendi boyuna göre otobüslere bin derdik

dinleyici : (bütün aptallığıyla) ama bu asansör değil ki?!

erdem : efendim biz arkadaşımızı o an yanımızdan uzaklaştırmanın yollarını arıyoruz, ama siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz

cenk : ya da ben şöyle yapabilirdim, kendisini kafasından tuttuğum gibi biraz yukarı kaldırır butona basacak seviyeye getirirdim, ama orada asılı kaldığı için ölebilirdi

erdem : ayrıca ben de şöyle yapabilirdilm, kendisini saçlarından kavrar ve yukarı kaldırır ondan sonra da burnuyla butona bastırırdım, onun da aklı başına gelirdi inşallah

cenk : ya da eğer iyi günümüze denk gelirsek şöyle diyebilirdik; evet dua et butona basmıyorsun ama ya bir de pitona bassaydın şeklinde

erdem : allah korusun boğarak öldürürdü seni şeklinde kendisini teselli etmeye çalışır, içinde bulunduğu durumun daha kötü durumlarının da başkalarının başına geldiğini hatırlatırdık

cenk : buna biz dumur silahı diyoruz, bir tür psikolojik silah

(konu ikisini de sarar, zevkle geyiği sürdürürler, uzatırlar)

erdem : cb benim biraz güçlü bir arkadaşım vardı, böyle bir olay krşısında butonu söküp aşağı indirmişti, arkadaşımız basabilsin diye

cenk : evet eb, hatırlamaz olur muyum, o güçlü arkadaşınız hatta otobüs durmadığı zaman gidip otobüsü arkadan tutar ve bekletirdi

(abartırlar olayı iyice artık)

erdem : ben bunun için otobüslerdeki bu sevgili butonları yere yapılmasını istiyorum cb, herkes ayağıyla bassın

cenk : (gülerek) ama o zaman yürürken...

erdem : (araya girer) butona ayaklarını silmeden kimse (bir an durup devam eder) otobüsten inmesin cb

cenk : anlıyorum da o zaman herkes şak şuk ona basar sonra da şoför çıldırır eb.

şeklinde gidiyodu

[Bu mesaj SilverSurfer tarafından 14 January 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
cenk bey abimiz 90'ların basında bon jovi ye ön grup olarak cıkan badluck adlı eski glamrock metal tarzı bi grubun solisti idi.
albumleri fln da vardı.[signature][hline]www.ekmekarasi.net
cok yakında
Mesaj tarihi:
Belliydi ya adamın sesi güzel gerçekten.

Bu arada benım aralarındaki en sevdiğim muabbet Florhasan ile ilgili olandı. baya bi yarılmıştım.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
- Marit
Son= Başlangıçtır!

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...