Wayne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 selam uzun zamandır masaüstü temam aynıydı bugün bi deiştireyim dedim ama bide ne göreyim daha doğrusu göremeyeyim :P masaüstü sıkkı yok özelliklerimde arka plan yapacağım resime sağ tıklayıp deniyorum yapmayı ordanda bir tepki vermior kısacası artık bilgisayarın arka planını deiştiremiorum google dan arastırdım benzer sorunlara yanıtlar var ama virüs oldugunu sanmıorum tarattırdım cünkü yok yani.. umarım bilen bir pati vardır burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Bilgisayarın Guest oturumu ile acmış olabilirsin :) Administrator hesap ile actıgında sorun kalmayabilir. Ufak bir öneri emin degilim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ahaha çok enteresan ya :D guest oturumundan demiş arkadaş ben pek öyle olacağını sanmıyorum ama sorunun çözümünü bulmakta lazım. virüs hede hödö dicem başka programlarla da arat dicem,ne bileyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Madcat said: ahaha çok enteresan ya :D guest oturumundan demiş arkadaş ben pek öyle olacağını sanmıyorum ama sorunun çözümünü bulmakta lazım. virüs hede hödö dicem başka programlarla da arat dicem,ne bileyim :) Neresi enteresan? Misafir ile acıldıgında bir çok şey yapmana izin vermiyor sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 yardımlar için sağolun beyler bi program buldum masaütünse artık resim koyabiliom hernekadar windows unki çalısmasada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 regedit ayarı bozulmuştur. ondan çıkmıyodur.. google da aratırsan gerkli ayarı bulursun herhade... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 4Ever said: Madcat said: ahaha çok enteresan ya :D guest oturumundan demiş arkadaş ben pek öyle olacağını sanmıyorum ama sorunun çözümünü bulmakta lazım. virüs hede hödö dicem başka programlarla da arat dicem,ne bileyim :) Neresi enteresan? Misafir ile acıldıgında bir çok şey yapmana izin vermiyor sistem. sana dememiş enteresan diye, yasanan soruna demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar