Cinruhi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Arkadaşlar genelde şirketlerin pazarlama stratejisidir gizlilik ama yine de bi şansımı denemek istiyorum. Sizce dell yeni serileri yakın zamanda çıkarır mı? Yeni yılda mı bekler yeni configürasyonlar? Ben xps m1330'u beğendim de, şimdi alırım 2 hafta sonra aynı modelin bi yenisi çıkar kıl olurum. Herhangi bir malümatı olan paylaşırsa çok makbule geçer. Bu laptop 26 Haziran 2007'de piyasaya çıkmış.. Sonra başka xps'lerde gelmiş de ben o boyut ve özellikte bişi bakıyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ben de aynı laptop serisini 2-3 yıldır takip ediyorum ama madem onu alabiliyosun alienware.com a bak ordaki laptoplar fiyat/performans olarak eziyor dell'i...ben şahsen xpsden caydım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ya onu nerde bulucaz türkiyede. hem m1330'un küçük ekranı, mobil olması iyi. şık duruyo.. O yüzden de daha uzun pil ömrü olabiliyor. tv'ye bağlamayı düşünüyom gaming için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar