Awacs Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Küf, Evet küfü önlemek için kısa vadeli olarak ne yapabiliriz? Bu sorunla karşılaşan ve çözen bir babayiğit var mı? :) Aklıma şu ilaçların içindeki malzeme geldi. Acaba onların büyük boyu filan işe yarar mı.. yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Küf mü mantarmı? banyodakiler genelde mantar olur[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Yok sadece banyoda değil abi, evin her yerinde.. köşelerde, tavanda..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 nem yaratan unsurları yoket ;)[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Hemen bir iklim kontrol cihazı geliştirmeliyim o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ne diyebilirim, geçici çözüm demişsin, üzerinden boya geç :) harbi bisüre idare eder[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 -houston awacs ın bir problemi var... -ben whitney houston dinlemedeyim şekerim hatta sen beni dinle bodyguard söylesme olurmu? -olmaz sen bana bir yetkil ver -tamma aşkım -yerim seni -hihihi.... burası houston merkez -bir problemimiz var -.mına koyim zaten probleminiz olmadığı sürece arayıp sormazsınız bir gün de abi nasılsın dersdin tasan var mı diye ara hayvan adam... yok sana çözüm fln sittirin gidin boşuna frekans kirletmeyin -ama biz.. -keeeesss...[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Süper!.. :) Houston we still have a problem..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 -peki güzelim ben houston telefona bi üfler misin anlıycam problemi[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Küflü bölgeleri tutuştur, tütsü niyetine.. :-)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awacs Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 McsPeyn: Süppper fikir. Sağol dostum. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Rica ederim, hem ücretsiz hem keyifli hem de faydalı di mi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 evini yaktırtacaksınız herifin ahah uyma kardeşim sen bunlara[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yak yak kış günü ısınırsın[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Kazı:)[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ben de önce kazı dicektim de kazımakla geçmio onlar, bizim banyoda da vardı biraz; azcık kalsa bile gene türemeye devam edio. Kimyasalları kullanma yetkisi veriorum artık; temizleyici bişiler kullan. Ama tam olarak nerde olduklarını belirtmemişsin; bi meyveyi de dışarda uzun süre bekletirsen küflenir (Bkz: National Geographic program araları).[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Hayda, bilmeden uo sözlüğüne link vermişim eheh..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar