Xayder Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Arkadaşlar bende Hp Omnibook XE 3 var monitörüm bozulduğu için mecburen notebook u kullanıyorum, acaba notebook un ekranını pcye bağlayarak kullanma imkanım var mı? varsa nasıl?[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bazı notebookların arkasında projektöre filan bağlanması için monitör çıkışı gibi bir çıkışı olur. ordan bağlayabilirsin sanırım. (iş yerindeki bilgisayarı o şekilde projektöre bağlıyoruz hatta "laptop ekranı - projektör - her ikisi" arasında geçiş yapmak için fn+F3 tuş kombinasyonu kullanılıyor sanırım.)[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 ya test etmedim ve sadece tahminler üzerine gidiyorum, eğer projektöre bağlanıyorsa bir şekilde monitöre de bağlanır.. ve TV out varsa ekran kartında vardır. herhaldeler dizisi[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 monitör sembolü gibi sembolü olan bir vga benzeri çıkış var , tv out var birde |O|O| sembollü bir çıkış var[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hayır yanlış anlaşıldı notebook u monitöre bağlamak istemiyorum pcyi notebook un ekranına bağlamak istiyorum[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 evet ben yanlış anlamışım. dorsia doğru söylemiş. pardonz..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 pcde tv out var ztn tv a bağlanabiliniyor ancak evdeki televizyon dijital olduğundan yazılar zor okunuyor onun için tv a bağlayıp kullanmak refresh rate ve yazılar açısından işkence oluyor, o yüzden notebook un monitörüne bağlamayı düşündüm ama galiba böyle bir imkan yok zaten denemek için ara kabloda bulunmuyor elimde. her neyse size teşekkür ederim.[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 pcde dvi çıkış varda elimde kablosu yok nasıl nereye bağlanıyor tvde dvi? scart ve s video denedim[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar