ivy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 evet lazım 2den emin değilim ama lazım işte fırat varya uğur gürsoy'un çizdiği onlardan pano gibi bişey yapıcam hep aldım ama saklamadım 2-3-4 atılmış arada var ama vermem diyorsanız bile bi zahmet tarasanız falan acayip iyi olur bi de 2. sayıda fırat var mı bakar mısınız? (bu arada ankara) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 tam taratmak için yazıcıya yerleştirdiğim anda farkettim ki yazıcıyı kurmamışım bilgisayara.. cd lerini arıyorum bulabilirsem ve eğer o sayılarda fırat varsa taratıcam. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 var bende tanesini 7.5 ytlye satarim tesekkurler simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 aman tanrıııaaaammm çok teşekkürler ama eğer dersen ki senn fırat sevdan için 2-3-4ten vazgeçerim, kargo ile yollayabilirsin mesela :) ben de senin istediğin bi konuda yardımcı olurum sana evet o kadar takıntılıyım fırat konusunda ya çizimler fıratın mimikler konuşmalar falan acayip mükemmel yahu @oha temmuz. yuh aşkolsun bunca yıllık arkadaşınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ivy said: @oha temmuz. yuh aşkolsun bunca yıllık arkadaşınım ciddi degildim heralde, gorursem veririm sayilari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ahahha süper ya yüz ifadeleri mükemmel teşekkürederim temmuz eğer veririsen sana da teşekkürderim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Yeni gelenler bölümümüz var oraya alalım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Hastasiyim Uykusuz'un bide Serkan Altuniğne Gelse Tam Süper Olucak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 benim arkadaşım koleksiyon yapıyorum filan dediydi.. soriimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 bayılıyom şu fıratın tipe ya üüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 şu tahsin in olduğu bölümü mükemmel ya bebe gelip gelip kendini övüyo ya en son çok güzel bi de piç kumandayı hayvan kadar çizmiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar