Brigand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Arkadaşlar optic mauseum var. Film izlerken 2-3 dakikada bir imleç 4-5 saniye ekranda kalıyor sonra yine gidiyor. Gom player kullanıyorum ama Bs player kullanırken de aynı sorun vardı. Mauseu hep ekranın sağına dayamaktan bıktım. Her ne kadar en sağa alsam da kendi kendine sola geliyo zaten (nası bi işse?) Neyse, artık canıma tak dedi. Mause imlecini gizleyen bir program var mı? Derdime derman olacak? Edit: hmm donanım yazılıma açsam daha iyidi galiba. Neyse orda olması gerekiyorsa yetkili arkadaşlar bir el atarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mouse'u ters çevir ve keyfine bak. Veya eğer bağlantı noktası yakındaysa çıkar mouse'u gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Hmm ters çevirmeyi deneyim. Ama kırmızı kırmızı optic ışık bu sefer de rahatsız edebilir film izlerken. Gerçi sanırım imlecin arada bir çıkmasının nedeni de optic olması. Birkaç dakikada bir optic ışık değişik yanıp sönüyor. Birde mause kablosuz değil 2. dediğin olmaz malesef =(. Ama şimdi deneyecem mauseu ters çevirmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ters çevir ya da kapat altından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mouse kablosuzsa muhtemelen altında açma kapama düğmesi vardır(e bizdekinde var yani) onu kapa? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Bildiğim kadarıyla sadece kablosuzların açma kapama düğmesi var bataryadan yemesin diye. Kablolu optic benim (a4 techin), düğme filan da yok fare işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 format at ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 :) Formatla alakası yok, bsplayerla izlerkende hep böyleydi demiştim, zaten vistadan önce xp kullanırken hep bsplayer kullanıyordum. vista ile gom playera geçtim. Yani yıllardır bu böyle. Ama son 3 aydır lcd ekran kullandığımdan daha rahatsız olmaya başladım. Crt monitörde mauseu sağa yaslayınca azcık kaysa bile sorun etmiyordu gözükmüyordu. Ama bu lcd ekranımda otomatik ayar tuşu olduğundan 1 pixel kaydı mı hemen mause bembeyaz çıkıyor ortaya. Şöyle programsal birşey yok mu arkadaşlar ? :/ hide cursor gibi aradım googleda ama hide cursor kelimesi genelde kod örnekleri sonucu veriyor. Program olarak bulabilirmiyim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Brigand said: :) Formatla alakası yok Şaka yapmıştım ben8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antikor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 film izlerken çıkar fareyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar