Sensible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Buyrun efenim ben bütün bu meletlerden kurtuldum sizde kurtulun adilerden. BAZOOKA![signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Yahu tıkladım indirdim ama nedir anlamadım. O yüzden de kurmadım. Daha açık anlatsana ne işe yarar ne yapar neye karşıdır???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 abi bu uogateway'i kuruyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 abi bu program sadece scan ediyo?[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Scan edince orda spywarelerin isimleri çıkıyo ya,oraya tıklıyosunuz. Tıklayınca browser açılıyo. O sayfada o spywarein nasıl kaldırılacağını çok basit ve detaylı biçimde anlatıyor. Şuan bende o spywarelardan zerre kalmadı. Açılış sayfam Paticik. Birde benden siz tavsiye: Bu Programı bilgisayarınızı temizledikten sonra hep kullanın bidaha bulaşamaz o uyuz şeyler.[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 işe yaradı cidden internet optimizer mıdır n edir saçma birşey vardı sildi yani... saol[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 abi spybot seek & destroyu kurun (download.comda var) o bitirio bi ara surf yapamiodum search hedelerinden + bu spybot ad-aware kadarda urastirmio insani.. (use your own risk dio kocaman tabe tepede:P)[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ben denedim onu. O çözüm değil bulamıyor bu perfectnav,optimizer,search.ws yi falan.[signature][hline]60-70'lerden CSNY... Ama Neden Kimse Bilmiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hepsini beraber kullanin bence; dun spywareleri temizleme isine girdim her program birbirinin gormedigi farkli spyware leri goruyo ad-aware, spybot, bazooka[signature][hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 allah razı olsun[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 benden perfectnavi hugesearchi ve ismini bile unuttugum 5-6 tanesini sildi kurtuldum :)[signature][hline]"Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar