Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyarla Hükmeden

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Sıkıntının bana verdiği ilhamla yazmış bulunmaktayım. Heralde sonuna geldiğinde anlarsınız ne demek istediğimi.

Benim yarattığım dünya
zindandır senin için!
çünkü arkada bıraktığın her koridor
görüpte açtığın her kapı
gene bana varır,
bense onların ve senin efendin!
Sonuda yaratırım ben başıda!

Sorgulayamazsın beni!
çünkü benimdir o diyarları bağlayan!
İtaat edersin sen ise sadece,
kaybolmuş ve kör bir ruh gibi!

Ve böylece her geçen zaman
dahada güçlenirim
arkama kattığım ruhlarla!

İşte bunlar diyarlara hükmedenin
zamanı eğenin sözleridir![signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Dungeon Masterlara yönelik yazmıştım
sanırım ''zamanı eğen'' kısımını çıkarsam iyi olru yanlış anlaşıldı heh

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 15 January 2004 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gothic bir mimari anlayışıdır onun tarzı mantalitesi son derece laçkalaşmiş ve bu yönde bir trend olmuş tartışma konusu bir yakıştırmadır.

Şiirin gothic i olmaz.
şiir oldukca güzel dm liği özetlemiş eline sağlık.[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkürler bide DM yemini yazmıştım onuda Türkçeye çevirip yazarım buraya.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

İşte oyuncuları 6 ay süründüren "tipik" bir DM şiiri
bilemiyorum artık yazın Ardethin dm altına girer miyim
en iyisi ben yavaştan uzayayım...........................
*!yavaştan uzaarrr.....................*
not: güzel olmuş cidden, birini sömürürken moralmen çökertmek için ideal[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!)
Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!)
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Sosyal ağlarda paylaş

''Ardethin dm altına girermiyim.'' hmm dmliği demeye çalıştın heralde heh. Valla olabilir Saendula yollayalım seni gruplar baya eşitlenmiş olur ozaman.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm bukadar bir yazıyı tişörte bastırsam nekadar tutar şöle ortalama fiyatları olan bir yerde?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...