4Ever Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 evet arkadaşlar aşırı derecede sıkıldım bilgisayardan kendimi bildim bileli başındayım eskiden program yapardım yeni şeylerle uğraşırdım araştırır öğrenirdim. eskide 50 farkı program ile çalışırdım photoshop 3dmax zbursh vb ... ama şimdi hiç acmak istemiyorum. tv yalan zaten. dışarı cıksam arkadaşlar dagıltı hep üni felan çok sıkıldım çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 film dizi kitap dergi müzik klasik filmler yeni jenerasyon filmler elektronik dil tarih siyaset din felsefe dağcılık su sporları body building skateboard safari motokros yamaç paraşütü delta kanat bungee jumping serbest atlayış rafting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 SNOWBOARD ve tam mevsimi..tabi maddi olarak zorlamıcaksa bi başladın mı zaten artan zamanda da evde board videoları izlersin baya bi zamanını alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar