LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 valla biz normali bitirdik. Yarın son olarak millete yardım ederiz normal zorlukta 1 gün bekleriz. Sonra Nightmare e geçiyoz biz walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bugün muhtemelen katılamayacam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yükledim oyunu 1.11b patchini de yaptım. necro ile geliyorum. hiç necro oynamamıştım bi de necroyla bitireyim bakalım. tolga haber verin bana oynicaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hoca necro olarak ben varım birde deacon var 2 necroyuz yani 1 summoner 1 poisonmancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 siz act kaçtasınız? ona göre kasıcam da 3 e falan geçtiyseniz tek başıma uğraşamam 3 e kadar heralde. fazla necro göz çıkarmaz boşverin. druid mi açsam ne yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 biz sıkıldık bıraktık valla, ben solo oynuyorum memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hakkatenmi. ne ayıp ya tam geliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 diger grup pek yardımsever, herkese diablo'yu kestiriyolar, bi sinyal cak bence hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yardım ederiz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 oyunu bitirtecekseniz hemen bitirelim kabul ama yani level alamicam o zaman da adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 siz ip verin arada girer yardım ederim ben sorun olmaz benim için. O single oynayan arkadaş mesela multi kursun hiç yoktan iyidir. Kimse girmesede kendi kasar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben cıktım ama simdi oyundan, wow'a giricem biraz içim bayıldı :P ama gelelim biz de diyorsanız kurayım. level 6 mıyım 7 miyim neyim öyle bişey. ha ama tüm questleri yaparak, wp leri açarak gidicez hea ona gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 oynarım aslında ben de 2 kişi değil de 3-4 kişiyi bulsak baştan oynayacak oynasak adam gibi diyorum. ben de level 3 necroyum tolga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hoca bende öyle oyun istiyoruım ama ekmek gibiler ben önden gidicem exp alıcam , bir an önce bitirleim mantığıyla oynadıklarından oyunun boku çıkıyor zevk alamıyosun. Yoksa bende seviyom tüm wpleri açarak herkesi 1 kere kesip oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 o zaman tamam acayım ben gelin. keyfini cıkararak oynayalım. valla gangrenlerin grup ile oynadık iste, act2 yi bitirecektik ama dayanamadık yani, herkes sıkıldı. öyle bi gidiyoruz ki bi loot dusuyo ben almaya calısana kadar adamlar cavelerde bir sonraki levela inmis oluyolar falan. xtir et diyorum sonra lootu kosturuyorum peslerinden ehauh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 haydin oynayalım o zaman ben yemek yiyorum 10 dakikaya hazır olurum. hamachi den mi dire kip den mi oynicaz? direk ip daha işime gelir he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hamachi ağ: paticikdiablo2 pass: rambo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 böyle bişiy görmedim ben ya , ne hamaçi n e normal ip çalışıyor ne garipliktir bu ben blie kuramıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yok abi benim normal ipye de giremediniz. ne alaka yani anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bugun yatar bu iş off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 aynen ben laptop'a geçeyim fmye döneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 arkadasla direct ip denedik yapamadik bi turlu. en sonunda gectik mix.gen.tr ye orda basladik. bikac oynayan cikiyo arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 torrentten indirdim iso formatında onu da normale getirdim yalnız şöyle bir durum var, mesela ben yüklemek istediğimde "insert play cd" kıl tüy felan diyor, bende cdleri yok hepsi bilgisayarda şimdi ben bunları cdye felan mı yazmak zorundayım yoksa başka bir çözümü var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ya nocd cr ack bulucan yada play disc i cd ye yazdırıcan normal cra ck yaptıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bunu indir sonra .iso dosyanı göster cd olarak algılayuacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar