Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2 yapsak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yükledim oyunu 1.11b patchini de yaptım. necro ile geliyorum. hiç necro oynamamıştım bi de necroyla bitireyim bakalım.

tolga haber verin bana oynicaksanız.
Mesaj tarihi:
siz act kaçtasınız?

ona göre kasıcam da 3 e falan geçtiyseniz tek başıma uğraşamam 3 e kadar heralde.

fazla necro göz çıkarmaz boşverin. druid mi açsam ne yapsam.
Mesaj tarihi:
ben cıktım ama simdi oyundan, wow'a giricem biraz içim bayıldı :P
ama gelelim biz de diyorsanız kurayım. level 6 mıyım 7 miyim neyim öyle bişey. ha ama tüm questleri yaparak, wp leri açarak gidicez hea ona gore :)
Mesaj tarihi:
hoca bende öyle oyun istiyoruım ama ekmek gibiler ben önden gidicem exp alıcam , bir an önce bitirleim mantığıyla oynadıklarından oyunun boku çıkıyor zevk alamıyosun.

Yoksa bende seviyom tüm wpleri açarak herkesi 1 kere kesip oynamayı.
Mesaj tarihi:
o zaman tamam acayım ben gelin. keyfini cıkararak oynayalım.
valla gangrenlerin grup ile oynadık iste, act2 yi bitirecektik ama dayanamadık yani, herkes sıkıldı. öyle bi gidiyoruz ki bi loot dusuyo ben almaya calısana kadar adamlar cavelerde bir sonraki levela inmis oluyolar falan. xtir et diyorum sonra lootu kosturuyorum peslerinden ehauh.
Mesaj tarihi:
haydin oynayalım o zaman ben yemek yiyorum 10 dakikaya hazır olurum.

hamachi den mi dire kip den mi oynicaz? direk ip daha işime gelir he.
Mesaj tarihi:
torrentten indirdim iso formatında onu da normale getirdim yalnız şöyle bir durum var, mesela ben yüklemek istediğimde "insert play cd" kıl tüy felan diyor, bende cdleri yok hepsi bilgisayarda şimdi ben bunları cdye felan mı yazmak zorundayım yoksa başka bir çözümü var mıdır?
  • Yeni Oluştur...