Dorn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Buyur bakalım hayatta araba oyunu oynamazdım bu underground delirtti beni. Hatta o kadar keyif aldım ki yanına bi de direksiyon edinmeye karar verdim. Tavsiyelerinizi bekliyorum hiç bi bilgin yok hangisi iyidir, alırken hangi özelliklerinin olmasına dikkat edilmelidir vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bende sırf grafikleri mavi gözüksede uçak kullanma olayı için joystik almıştım:) ama sağa çekiyordu biraz:/[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 hmms logitec ya da microsoft diyosunuz yani. ok yarın oyton'la bi konuşayım bildirsin bana fiyatları. alınca kritiğini yaparım burda tekrar saolunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar