Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Livedan oyun oynayan arkdşlar varmı?? Ben dün bağladım konsolu nete.. fazla beceremedim bu live üzerinden çoklu oyun işini. Friend liste ekliip ordan oyun kurcak arkdş lasım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Üyeliğin Gold değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hee gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 ben oynuyorum, gamertag: kazanci ekleyin kapisiriz bisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 gamertag: kertenkel daha pek bişi oynamıyorum Live'dan en çok tenis falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 gamertag: sevenos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 gamertag: xBeDox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 gamertag: kertenkel halo 3 virtua tennis gears of war graw 2 vs. valla gelin halo 3 baya eğlendiriyor team yapınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ÖNEMLİ: Arkadşlar eğer makinanızda FW varsa bi kaç gün LIVE'a bağlanmamanızı öneriyolar, haberiniz olsun, Microsoft BAN dalgası başlatmış ben ethernet kablomu çektim ortalık sakinleşene kadar. Bende Multiplayer'ı olan oyunlar sanrsam şimdlk bunlar... hepsini denemediim için emin deilm Jerichonun fkn MPsi varmı. Halo3 COD4 PGR4 Gears of War Naruto: Rise of a Ninja Timeshift Jericho FlatOut: Ultimate Carnage Bide ben bazı oyunlarda bölge sorunu yaşıyorum, listede Türkiye yok bildiğiniz gibi insanlar İngiltereyi seçyomş... ben soradan örendm Amerika seçili bende. Bişey download etmek istediimde hata veriyo bulunduğunuz bölge uygun değil diye. Sizce bölgedenmi kaynaklanyor bu? Öyleyse yeni bi gold paketi açıcam. Bazı oyunlardada sorun olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 gamertag: diadanlocke ezigim lan hic rankim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 gamertag: Aytekc Deli gibi Battlefield oynuyoruz kardeşim ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 gamertag: Azmodaii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 gamertag: joyzmaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sevenos o dediin olay ip'nden kaynaklanıyo; us account a sahip olman o seçenekleri de görmeni sağlıyo, uk den alanlar onu goremiyo bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 ben banlanma tırsışıyla bağlanamadım live e henüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 oyunlari cikis tarihinden once internet kablosu bagliyken oynamayin, bisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Bir de Firmware'larını mümkünse IXtreme 1.4 yapın. 1.4 ile birlikte gelen bir düzeltme ile banlanmaya neden ihtimali olan bir check'i düzeltmişler. Daha sağlam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ssj4songoku said: Bir de Firmware'larını mümkünse IXtreme 1.4 yapın. 1.4 ile birlikte gelen bir düzeltme ile banlanmaya neden ihtimali olan bir check'i düzeltmişler. Daha sağlam olur. bu nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Nasıl oluyor derken firmware mı nasıl 1.4 yapılıyor? Eğer ki onu soruyorsan, abi çok pis bir soru sordun. Hani o kadar 'shit' bir olay ki açıklamak istemiyorum akjsdhasjkhdkasj. Ama basit bir şekilde söyliycek olursak. Xbox 360'ı açıp DVDRom'unu SATA ile PC'ye bağlayıp içindeki firmware ile oynuyorsun. Ama DVDROM'un markasına göre yapılışı değişiyor hatta epey kazıklaşabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 neyse sormadım farzet=) birine götürür yaptırrım artık napalım kader=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Teknik konulardan anlıyorsan bir kaç link verebilirim. Hani herşey DVDrom'da bitiyor. Bazılarını yapması gayet kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 gamertag : devokai hayırlısı neyse o olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 gamertag: ilkekaya ozellikle left 4 dead'e varim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 taze banlandım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Ben şu sıralar şunları oynuyom özellikle: SF4 GEars of War 2 Left 4 Dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar