Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

roswell

555

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
roswell ends well başka bi dizinin fln bi bölümü değilmiydi ya..hatta kazaadan roswell diye aratinca paso o çıkıyodu :D

spoiler olcak ama max aslında ölmüyo sadece vücüt değiştiriyo, öyle kolay degil ölmesi.

dizinin son 2 3 bölümü ztn uydurma kitaplarinda oyle bitmio, sonunu amerikan hükümetinin zoruyla çekmişler yoksa roswell angel buffy gibin 7 season olabilecek bi dizi, dizi bittiğinde daha sonuçlanmamiş bi suru olay vardi.[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
roswell that ends well futurama bölümü. season 3 episode 19. cık cık, nası bilmezsin ayıpladım seni. :p
kazaadan indir izle tavsiye ederim. matt groening'in simpsons'dan sonraki çizgifilmi olur kendisi.
fox'la olan anlaşmazlık yüzünden artık çekilmiyo ama 5 sezon 72 bölüm bırakmışlar geriye ki hepsi birbirinden güzel[signature][hline]improper dancing in the middle of the street
Mesaj tarihi:
futurama'yı biliorum da sadece bi kaç bolum indirdim sonra cok bolumu vardi uşendim indiremedim

roswelli indirmiştim bi ay surmuştu üşendim ondan sonra[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
  • Yeni Oluştur...