Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

roswell

555

Öne çıkan mesajlar

roswell ends well başka bi dizinin fln bi bölümü değilmiydi ya..hatta kazaadan roswell diye aratinca paso o çıkıyodu :D

spoiler olcak ama max aslında ölmüyo sadece vücüt değiştiriyo, öyle kolay degil ölmesi.

dizinin son 2 3 bölümü ztn uydurma kitaplarinda oyle bitmio, sonunu amerikan hükümetinin zoruyla çekmişler yoksa roswell angel buffy gibin 7 season olabilecek bi dizi, dizi bittiğinde daha sonuçlanmamiş bi suru olay vardi.[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

roswell that ends well futurama bölümü. season 3 episode 19. cık cık, nası bilmezsin ayıpladım seni. :p
kazaadan indir izle tavsiye ederim. matt groening'in simpsons'dan sonraki çizgifilmi olur kendisi.
fox'la olan anlaşmazlık yüzünden artık çekilmiyo ama 5 sezon 72 bölüm bırakmışlar geriye ki hepsi birbirinden güzel[signature][hline]improper dancing in the middle of the street
Sosyal ağlarda paylaş

futurama'yı biliorum da sadece bi kaç bolum indirdim sonra cok bolumu vardi uşendim indiremedim

roswelli indirmiştim bi ay surmuştu üşendim ondan sonra[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...