Bugvan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Herkese selamlar yaklaşık 4 (yazıyla DÖRT !!!) aylık bir aradan sonrayarı yıl tatili sayesinde DAOC'a kalığım yerden devam edeceğim. Ancak her zamanki gibi bir sorun var (ya ben bu daoca ne zaman sorun yasamadan bağlanacam). hesabımı tekrar açtırmak için camelot-europe dan account menüsüne giriyorum, subscription login ve passwordu yazıyorum ama daha sonra "invalid login or password" diye bir uyarı geliyor. Yazdığım bilgiler doğru ama nedense olmuyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Aziz Level 31 Saracen İnfiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 en son komple abo acclari degismisti..yenileri varmi elinde? yoksa hala eskilerimi deniosun[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Ahah buldum outlookta ta ne zaman göndermişler hiç dikkatimi cekmemişti cok sagol Allah razı olsun [signature][hline]Aziz Level 31 Saracen İnfiltrator [Bu mesaj Bugvan tarafından 17 January 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 subs page de en son hangi mailin yaziliysa o maili kontrol et yeni subs pass yollamiş olmalari lasim[signature][hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh!!! Oldu be geliyorum. :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]Aziz Level 31 Saracen İnfiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar