Katra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Katra ailesi yeni turnuvası 25 Kasım Pazar akşam saat 21:00 de LD Şehri Arenasında gerçekleştirilecek. Bir önceki turnuvanın ilk dördü: Typhoon Katra Sacros Burn Katra Edmon TURNUVA KURALLARI : 1)Her maçta kullanılacak itemların sınırlaması ; 10 adet istenilen türlerde potion 2 adet poisonlanmış silah 2) Turnuvada kullanılamayacak skiller ve speller; Summon büyüleri spellwave skillinin büyüleri hariç kullanılamayacaktır Tamer skilli kullanılamayacaktır. Oyunun sürekliliğini etkileyecek uzunlukta hide ya da invis kullanılamayacaktır. 3) Turnuva öncesinde kullanılabilecek skill ve özellikler Permament kalan ya da recast olana kadar devam eden tüm büyü ve skiller. 4)Turnuvada herhangi bir binek kullanılamayacaktır. 5)Maçlar Wall atıldıktan sonra, atılan wallın kaybolması ile başlayacaktır. 6)Maç sonrasında loot yapılmayacaktır. 7) Arena içerisinde dışarıdan herhangi bir müdehale yapılması yasaktır. 8) Maç saatınde orada olmayan karakterler hükmen malup sayılırlar. TURNUVA ÖDÜLLERİ: Turnuva ödülleri önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. GİRİŞ ÜCRETİ : Yok Kayıt olmak isteyenler bizzat bana " Typhoon Katra" ya da forumlarda bu topic altına isimlerini yazabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skatal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Katılıcam yine iğrenç ama beleş wirelessla con.loss yiye yiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 katılıyorum ben. ilk 3 kesin busefer (:P) tharkas yine gelmesse tabi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchAngeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 invite me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bende olacagim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchAngeL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ee arkadaslar daha daha nasılsınız?? katılacak yok mu anlayamadım.. katılım bedava, süpriz ödüller olacak dendi.. forumlara yazı mı yazmak zor, yoksa serverda etkinlik mi hoşunuza gitmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 skilleri kasabilirsem katılırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 P ArchAngeL said: ee arkadaslar daha daha nasılsınız?? katılacak yok mu anlayamadım.. katılım bedava, süpriz ödüller olacak dendi.. forumlara yazı mı yazmak zor, yoksa serverda etkinlik mi hoşunuza gitmiyor? katılna olur ya sadece buraya yazanlarla sınırlı kalmaz bence bide katra nerde kaç gündür görümüyorum gelicek dimi kendi turnuvasına:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Arkadaşlar bölgesel bir adsl problemi nediyle bir süredir internet baglantım yoktu ancak bugun baglandı ve yarın ki turnuvaya katılıyorum. Herkesı de katılmaya davet edıyorum. Genelde forumda cok ınsan katılıyorum dıye yazmıyor ancak yarın gecen haftadan fazla katılımcı olacagını dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Turnuva alanı yanındaki evim publictir. İsteyen balkondan izlesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Daha önceden kasılmış karakterleride turnuvalarda görmek iyi olacaktır diye düşünüyorum. Özellikle bu kasılmıs karakter sahiplerinin turnuvaya katılmamalarına da anlam veremiyorum. pwmbot ve xaty giller neden katılmazlar turnuvaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hazır kasılmış var bende iki tane, gelirler onlar ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 LD Şehri neresi nerde bilmediğim şehir mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 minocun yukarisinda. britten gate var kale ustunden gidis icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 tee eskiden orda benimde evim vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hmm tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 evet bekliyoruz katılımcıları yavaştan arenaya hadi bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 server crashed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 tam ben skıll kasmaya çalışırken gemıde... ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 burdan anlıyoruz ki server 10 kişi kaldırmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bağlanamıyorum ben? edik: göçükmüş peki, bu durumda beni hükmen galip sayın, yormayın insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 saat tam 9da gitti server ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 crashed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Süper bir zamanlama ile turnuva saatini tutturdu crash. Ne desem bilemiyorum :) tanrı serverın dolmasını istemio eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Oturanboğa konuştu ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar