Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet explorer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhabalar,Bi kac gundur bi sorun dikkatimi cekti ,1 hafta once makina format attim , internet explorer kullaniyorum, ve acar acmaz basliyor upload etmeye,1024/256 kps baglanti var ve 21kb ile upload ediyor, internet explorer i kapatmama ragmen net limiter de iexplorer upload ediyor gozukuyor ve detaylara baktigimda bi suru IP gozukuyor,hepsi random olarak upload ediyor,explorer e Netlimierden uploadlimit koyunca makina rahatliyor :D
windows xp pro sp2 yuklu,

Acaba bi fikri olan var mı? tesekkurler
Mesaj tarihi:
büyük ihtimalle rootkit, paso millete spam mail atan zombi bir makinen var, hayırlı olsun :D

online scan sonra sağlam antivirüs scan (trial bile kursan iş görür) sonra da spyware scan ve son olarak rootkit scan..

"ne kullansam, hangi programı kursam" diyorsan google diyeceğim..
Mesaj tarihi:
Hakkaten mi yav ? uleyn mekinadan 2 gun ayri kaldik,arkadaslaryine virus doldurmus makinayi :D
Fakat eminmisiniz virus olduguna? Bi yerde Sp2 nin bir bugı olarak okudum gibi ama ne yapilacagini soylemiyordu

avira yuklu ama demekki yetmiyor:D Yuce google den sizin dediklerinizle ayrica ilginecem :D Zombilikten kurtarip hidayete erdirecez insallah Cok tskler
  • Yeni Oluştur...