Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyeden başka hangi ülkelerde...?

karpuz

Öne çıkan mesajlar

1- rusya (resmen kral alemde)
2- romanya ve çin (bunlar da çok baba)

hatta kısmen avrupa ülkelerini bile sayabiliriz. geçen yaz almanyadaydım. tabii millet orj yazılım kullanıyo ama bu kişiden kişiye değişiyo. bazı kişilerde aynı bizde olduğu gibi bi dolu kopya yazılım ve oyun war

rusya romanya ve çin e bu korsan yazılım olaylarından dolayı çok büyük saygı duyuyorum
insanlar arasında uçurumları yokediyolar. sırf zenginlerin mi hakkıdır bilgisayar kullanmak?[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 17 January 2004 10:22 tarihinde demiş ki:
Çin
kopyacılıkta bir numara adamlar :)

geçen bi oyuncak firmasının yetkilisiyle konuşuyolardı
firmaların çogu sırf Çinden gelen oyuncaklar yüzünden batmış
adamlar nerdeyse aynısını daha ucuza yapıyolar ama kaliteli mal degil tabi

eh ucuz oluncada kimse pahalısını almıyo asıl firmalardan

Ehe Süpmükemelrebilitysel açıklama :)

Taiwan ve çinin dandik şeylerinden çok kafam yandı :]...

Adamlar öyle bir dandik yapıyor ki birde malları,1 kullanıyorsun,2.cide değişiyor,3.de deforme başlıyor..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir..
Sosyal ağlarda paylaş

NYC'de beni bir arkadaşım götürmüştü.(eleman zenciydi bi de, tam alemleri biliyordu sanırım) ama baya açık yerdeydi. yani isteyen polis görebilir onu. ama şöyle bir fark var. normal bir müzik cd'si 5$'sa, orjinali de 10$. o yüzden genellikle orjinal alınıyor.(yani ben öyle almıştım.)[signature][hline]Fly In The Ointment
Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand!
I love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...