hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Bence lisanssız oyun oynamak suç ise lisanssız photoshopta suç ikiside aynı şey ben diyorum lisansa hayır kopyaya evet :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 bütün bilgisayarım korsandır hohohoho rom içiyo hatta[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 1- rusya (resmen kral alemde) 2- romanya ve çin (bunlar da çok baba) hatta kısmen avrupa ülkelerini bile sayabiliriz. geçen yaz almanyadaydım. tabii millet orj yazılım kullanıyo ama bu kişiden kişiye değişiyo. bazı kişilerde aynı bizde olduğu gibi bi dolu kopya yazılım ve oyun war rusya romanya ve çin e bu korsan yazılım olaylarından dolayı çok büyük saygı duyuyorum insanlar arasında uçurumları yokediyolar. sırf zenginlerin mi hakkıdır bilgisayar kullanmak?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Popeye, 17 January 2004 10:22 tarihinde demiş ki: Çin kopyacılıkta bir numara adamlar :) geçen bi oyuncak firmasının yetkilisiyle konuşuyolardı firmaların çogu sırf Çinden gelen oyuncaklar yüzünden batmış adamlar nerdeyse aynısını daha ucuza yapıyolar ama kaliteli mal degil tabi eh ucuz oluncada kimse pahalısını almıyo asıl firmalardan Ehe Süpmükemelrebilitysel açıklama :) Taiwan ve çinin dandik şeylerinden çok kafam yandı :]... Adamlar öyle bir dandik yapıyor ki birde malları,1 kullanıyorsun,2.cide değişiyor,3.de deforme başlıyor..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 NYC'de beni bir arkadaşım götürmüştü.(eleman zenciydi bi de, tam alemleri biliyordu sanırım) ama baya açık yerdeydi. yani isteyen polis görebilir onu. ama şöyle bir fark var. normal bir müzik cd'si 5$'sa, orjinali de 10$. o yüzden genellikle orjinal alınıyor.(yani ben öyle almıştım.)[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 kopya cd sektorü Bulgaristan da çok ileri seviye de. Hatta devletin göz yumduğuna dair söylentiler de var[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 yaşasın korsan![signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar