Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

banned ..

draedan

Öne çıkan mesajlar

ben degil :) ama korkmuyo degilim valla, durup dururken millet ban leniyo, cocuk agliyo orda gidinbakin ozellikle 2.account i olanlar.

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Techsupport&message.id=129831[signature][hline]eededo tha Chopper of Rebels
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar oyunla ilgili sert elestiri getirenleri kaldiramiyor. ya da bazi mod niyetine oraya konan denyolar.

bir gun tepem atip ne bu boyle carbineer meslegini 4 aydir maymun ettiniz diye bir topic actim verdim veristirdim, biri kitlemis demis 'non-constructive'. neymis caps kullanmisim baslikta. haaa dedik capssiz actik bir daha silmis biri. actim bi topic ne bu supresyon mu yapiyosunuz siz idrak edemediniz galba biz musteriyiz dedim, cirt ozel mesaj geldi tehditkar tehditkar, velet sandi herhalde ban man etkili etkili konusuyor. haaaa dedim o zaman cok guzel, madem burada boyle supresyon yapiyorsunuz, verdiginiz hatali hizmetin sorunlarini tartisanlarin topiclerini silip banliyorsunuz, o zaman demek ki soe forumlari swg mevzularinin tartisilacagi bir yer degilmis. e napalim biz de gider bu mevzular gamespotta, cgw de tartisiriz dedim. yarim saat kesti cevap vermeyi. ya gitti daha akli calisan bi sorumluyla konustu ya da tefekkure daldi sonra smililerle dolu bir cevap geldi hava degisiverdi birden.

nedir olan olay, public relations zarar gormesin. gidip tum dunyanin girip ciktigi online gaming ortamlarinda kepaze edilmeyelim. iste soe bunu salliyor ancak.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...