BlueStar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Kesinlikle aşmış bir film... Mutlaka gidilip görülmesi gerekli Yani hele o sırf son sahneleri için bile gidilebilir Herkeze tavsiye ediyorum Gitmiş olanlar caydırıcı yorumlarda bulunmasın. :)[signature][hline]Im tasteless, there's beauty in strange places Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 kimler oynuyor hmm hiç görmedim ilalarını[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 baya iyi film diyolar festivalde vardi gitmek nasıp olmadi belki bu persembe giderim, yonetmen hapisane olayini kapabilmek için hapisanede kalmiş fln(yünetmen deilde oyuncuda olabilir hatırlamiorum şimdi tam) hapisanede yaşayan bi doktorun yaşadıklarini anlatiyor galiba çok baba bi filmmiş cok etkiliyomuş herhalde OZ fln izleyenler bayılır bu filmle herhalde gitmek lazim acilen[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 brezilyadan tanrıkentten sora gelen bi başka başyapıt deniyodu bu film için gidemedim bi türlü henüz :( çok istiyorum gitmek[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 valla ben de bayıldım. süper film..[signature][hline]After years of hard researching, I have discovered that I am a chick magnet! The only problem is that someone messed up my polarity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar