Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Ya dün bir rüya gördüm rüyamda vücudumda dövmeler vardı ama rune gibi parlıyolardı. Neyse acaba böyle bir boya varmı? Olsa bence çok iyi satar diyorum,yani haplo gibi döşiceksin runelerle harika Ufff :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 hımm dayak yicen demek:D bende dun gece kabus gordum ya. arabamı parçalamışlardı. off:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 oyle bi boya vardir ama onunla boyaninca üstüne bişi giyersen yada oyle uyursan bütün dünyan aydınlanir gibi gelio bana[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ben iki-üç kez rüyamda sokakta kaybolmuştum. Freud amcam ne der acaba.[signature][hline]secret shadows behind the veil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 dün gece hiç aklıma gelmeyecek biriyle çıkmaya başladım... alla alla?[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 bu görünmez kalemlerle sağına soluna şekil çizip diskoya falan gidenler varmış,diskodaki ışıkların altında gözüküyomuşda falanda filanda[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Kadın dövmeciye girer; -İyi günler -İyi günler hanfendi ne istemiştiniz? -Dövme yaptıracaktım da böyle gırgır enteresan değişik bişey olsun. (bir el resmi seçer,üstünde can't touch this yazar) bunu kıçıma yapacam -ok siz uzanın bn yapıyorum O akşam taksimde kadının kıçında cant touch this mor mor parlamaktadır.Kadın 2 günde 5 kez tecavüze uğrar ne senaryo beah :P harbi komik olurdu[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ben neden hiç rüya görmüyorum ya? yada gördüklerimi hatırlamıyorum?[signature][hline]Ben... Güneşin içindeki karanlıkta Geçmişin gerisinde Olan ama olduğu bilinmeyen yerde Ben Denanmor'dayım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 böyle birşey varmı harbi beyler ben çakıcam varsa bir yin ve yang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 dövme olarak rünler yaptırılabilir tabiki hatta güzel de olur baya bi, hatta rün dillerinden anlamlı biryazı çıkarıp yazmak lazım. ama parlamasınlar mümkünse :). el feneri gibi dolaşılmaz ki :D[signature][hline][i]Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 o görünmez kalemlerle yapılanlar süper oluyo ehe tavsiye ederim :).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 böle janjanlı hani böle kımıl kımıl dövmelerinizvarmı?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 freud illlaki onu senin içinde kalmış eşcinsel dürtülerine bağlar. Adam herşeyi oraya bağlamakta zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Bende o kalemden var bulayim bi tutarial hazırlarım[signature][hline]Detaylı bilgi irc.stratics.com port 6667 #mix_reborn Mix Reborn Mirc Kanalı! kesinlikle girin! CheChatMan(Tıklayın ve java mucizesi ile mirc serverimize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 said: shapshal, 16 January 2004 23:04 tarihinde demiş ki: Kadın dövmeciye girer; -İyi günler -İyi günler hanfendi ne istemiştiniz? -Dövme yaptıracaktım da böyle gırgır enteresan değişik bişey olsun. (bir el resmi seçer,üstünde can't touch this yazar) bunu kıçıma yapacam -ok siz uzanın bn yapıyorum O akşam taksimde kadının kıçında cant touch this mor mor parlamaktadır.Kadın 2 günde 5 kez tecavüze uğrar ne senaryo beah :P harbi komik olurdu imkansız :) bir tecavüz edebilitesi olacak tipleri düşün, bir de ingilizce bilip bilmediklerini, ancak kafir der geçerler :)[signature][hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 yohk bence kalacadaki durusu onlari tahrik eder üstündeki yaziyi anlamasalarda :P "anam elin durusuna bak benimki orda nasi durcak acaba" die merak filan ederler :P bellimi olur :)[signature][hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Aga o haplo gibi yaptırdı millet sana harbi patryn diye baksın... Aslında değişik olabilir,böyle parıldayan bir malzemeden yaptıracan her yerine rün büyüsü gibi[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Fazla Death Gate Cycle okumanın zararları. Seriyi Bitirdiğim ilk hafta bende böyle bi kaç rüya görmüştüm. Ama bukadar güzel bi serinin rüyalarımıza girmesi normal, oldukça etki bırakıyor insan üzerinde.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 oyle boyalar var ama hangı aklıı yerınde ınsan parlayan boya yaptırırkı bu arada sadece fosforlu renkler var oyle geceleyın parlayan falan degıl *işi cıddıye alır*[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: Llama, 17 January 2004 13:00 tarihinde demiş ki: oyle boyalar var ama hangı aklıı yerınde ınsan parlayan boya yaptırırkı bu arada sadece fosforlu renkler var oyle geceleyın parlayan falan degıl *işi cıddıye alır* Nedenki çok fazlamı parlıyor,yani demek istediğim rahatsız edicek derece de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 said: shapshal, 16 January 2004 23:04 tarihinde demiş ki: Kadın dövmeciye girer; -İyi günler -İyi günler hanfendi ne istemiştiniz? -Dövme yaptıracaktım da böyle gırgır enteresan değişik bişey olsun. (bir el resmi seçer,üstünde can't touch this yazar) bunu kıçıma yapacam -ok siz uzanın bn yapıyorum O akşam taksimde kadının kıçında cant touch this mor mor parlamaktadır.Kadın 2 günde 5 kez tecavüze uğrar ne senaryo beah :P harbi komik olurdu taksim'de kicin acik dolasirsan parlayan dovme olmadan da 2 gunde 5 kere tacize ugrarsin... ustelik cinsiyetinin disi olmasina da gerek yok... ustune ustluk teshircilikten hapse yollanirsin[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar