Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme hakkında ilginç düşünce !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya dün bir rüya gördüm rüyamda vücudumda dövmeler vardı ama rune gibi parlıyolardı.
Neyse acaba böyle bir boya varmı?
Olsa bence çok iyi satar diyorum,yani haplo gibi döşiceksin runelerle harika
Ufff :)
Mesaj tarihi:
oyle bi boya vardir ama onunla boyaninca üstüne bişi giyersen yada oyle uyursan bütün dünyan aydınlanir gibi gelio bana[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
bu görünmez kalemlerle sağına soluna şekil çizip diskoya falan gidenler varmış,diskodaki ışıkların altında gözüküyomuşda falanda filanda[signature][hline]eclipse:eive ikeste
------
Mesaj tarihi:
Kadın dövmeciye girer;

-İyi günler
-İyi günler hanfendi ne istemiştiniz?
-Dövme yaptıracaktım da böyle gırgır enteresan değişik bişey olsun.
(bir el resmi seçer,üstünde can't touch this yazar) bunu kıçıma yapacam
-ok siz uzanın bn yapıyorum

O akşam taksimde kadının kıçında cant touch this mor mor parlamaktadır.Kadın 2 günde 5 kez tecavüze uğrar

ne senaryo beah :P

harbi komik olurdu[signature][hline]Gitar Nubisi
------------
Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki:
burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin
Mesaj tarihi:
ben neden hiç rüya görmüyorum ya? yada gördüklerimi hatırlamıyorum?[signature][hline]Ben...
Güneşin içindeki karanlıkta
Geçmişin gerisinde
Olan ama olduğu bilinmeyen yerde
Ben Denanmor'dayım.....
Mesaj tarihi:
dövme olarak rünler yaptırılabilir tabiki hatta güzel de olur baya bi, hatta rün dillerinden anlamlı biryazı çıkarıp yazmak lazım.

ama parlamasınlar mümkünse :). el feneri gibi dolaşılmaz ki :D[signature][hline][i]Wow - MM - SmS
Mesaj tarihi:
böle janjanlı
hani böle kımıl kımıl dövmelerinizvarmı?[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki:
yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu
Obscura K.Matthew Guildmaster/Keepers Of Rebellion
Mesaj tarihi:
said:
shapshal, 16 January 2004 23:04 tarihinde demiş ki:
Kadın dövmeciye girer;

-İyi günler

O akşam taksimde kadının kıçında cant touch this mor mor parlamaktadır.Kadın 2 günde 5 kez tecavüze uğrar

harbi komik olurdu

imkansız :)
bir tecavüz edebilitesi olacak tipleri düşün,
bir de ingilizce bilip bilmediklerini,
ancak kafir der geçerler :)[signature][hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Mesaj tarihi:
yohk bence kalacadaki durusu onlari tahrik eder üstündeki yaziyi anlamasalarda :P "anam elin durusuna bak benimki orda nasi durcak acaba" die merak filan ederler :P bellimi olur :)[signature][hline]"I tried to kill the pain,
But only brought more"

Mesaj tarihi:
Aga o haplo gibi yaptırdı millet sana harbi patryn diye baksın...
Aslında değişik olabilir,böyle parıldayan bir malzemeden yaptıracan her yerine rün büyüsü gibi[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied.
Mesaj tarihi:
Fazla Death Gate Cycle okumanın zararları.
Seriyi Bitirdiğim ilk hafta bende böyle bi kaç rüya görmüştüm. Ama bukadar güzel bi serinin rüyalarımıza girmesi normal, oldukça etki bırakıyor insan üzerinde.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
oyle boyalar var ama hangı aklıı yerınde ınsan parlayan boya yaptırırkı bu arada sadece fosforlu renkler var oyle geceleyın parlayan falan degıl

*işi cıddıye alır*[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
said:
Llama, 17 January 2004 13:00 tarihinde demiş ki:
oyle boyalar var ama hangı aklıı yerınde ınsan parlayan boya yaptırırkı bu arada sadece fosforlu renkler var oyle geceleyın parlayan falan degıl

*işi cıddıye alır*

Nedenki çok fazlamı parlıyor,yani demek istediğim rahatsız edicek derece de mi?
Mesaj tarihi:
said:
shapshal, 16 January 2004 23:04 tarihinde demiş ki:
Kadın dövmeciye girer;

-İyi günler

harbi komik olurdu

taksim'de kicin acik dolasirsan parlayan dovme olmadan da 2 gunde 5 kere tacize ugrarsin... ustelik cinsiyetinin disi olmasina da gerek yok... ustune ustluk teshircilikten hapse yollanirsin[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
...a Dream for the Blind...
"You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
  • Yeni Oluştur...