Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeşil YoL.

extacy

Öne çıkan mesajlar

Yeşil Yol Film'ini vee Kitabiniz Okudunuz Mu Güzel Hapishanede Gecen Bir Filim.
Acıklaması : Bir cinayet işleniyor 2 küçük kızı öldürülüyor . Katil kaçıyor ve izi bulunamıyor.Aradan zaman geciyor katil diye bir dev zenci adam tutuklanıyor hapise atılıyor.(zenci hic birsey inkar etmeden hapisde yasam veriyor) fakat zencinin bir takım yetenekleri var.
Zenci : Hapishanede gardiyan ve bir mahkum'la tanışıyor, mahkum ilerleyen zaman icinde hapishaneye giren bir fare görüyor ve fareyi eğitiyor (Fare'yi cok seviyor bi isim veriyor)
Bir Gardiyan (hapishanede sevilmeyen torpille gelmiş) Fare'yi devamlı yakalayıp öldürmeye çalısıyor ve muradına eriyor farenin üstüne basıyor.Bunu gören zenci söyle sesleniyor.
Getirin bana onu hadi getirin
Gardiyanlar şaşırıyor (Fareyi Yicek Zannediyor)
Gardiyan fareyi zenciye veriyor (zenciyle dost olan gardiyan)
Zenci Fareyi Eline Aldık Sonra Fareyi Diriltiyor (Fareyi öpercesine icinden ölü ruhu cekiyor)
Fareyi Canlandırdıkdan Sonra Sahibine Veriyor.
Gardiyanlar şaşırıyorlar
Zencinin Tanı$tıgı gardiyan sabaha kadar onunla muhabbet ediyor.

*AyLar Sonra*

Hapishaneye Bir Mahkum Getiriliyor
Bu mahkum o 2 kücük kızı öldüren katil
Bundan kimsenin haberi olmuyor
Yeni gelen katil zenciye olmadık yersiz kelimeler ediyor (katil deli)

*AyLar Sonra*

Gardiyan Gelip Söyle Diyor (Fareli adama)
Fareni Fareli Köy'e Götürüces Orada Sirk'de Yer Alıcak...
Mahkum bir anda sevinc'den ucuyor.
ve idam zamanı geliyor
Mahkum faresini zenciye veriyor ve gardiyanlar tarafindan elektrikli sandalyeye goturuluyor
Kasabanın insanlari bu idam'i izlemek icin gelmişler bile mahkum elektrikli sandalyeye oturuldukdan sonra ısalk bir sünger hazırlanıp kafasına konuluyor ve yüzünü kar maskesiyle kapattindan sonra elektrik voltaji aciliyor.
Deli Katil Bagırıyor : İşte KIZARIYOR EVET COK GÜZEL KOKTU SEN VE BEN İTALYAN USULU MANGALDA PİŞİYORUZ. (delice laflar ediyor)
O anda zenci öldügünü anlıyor fare ve zenci elektrik yükleniyorlar voltaj düsüp cıkmaya başlıyor, Fare durumu sezdikden sonra kacıyor.
İyi Gardiyan : Fareyi buluyor ve onu besliyor
Ba$ gardiyan'in karısı timör hastasi zenciyi goturuyorlar.Karısına ayni tedaviyi uyguluyor ve karısındaki timör hastalıgı geciyor bu sefer zenci hastalıgı atmaya calısıyor öksürüyor ama olmuyor.
Zenciyi tekrar hapise goturuyorlar .
Ertesi sabah ise zenciyi cıkartıyorlar.
Bu kötü gardiyan zencinin yanına gelıyor kötü laflar söylüyor vs. zenci sinirleniyor gardiyan giderken kolundan tutup demirlere yapıstırıyor ve ona timör hastalıgını veriyor.
Gardiyan sersemliyor daha sonra ayılıyor ve o deli mahkumu silah cekip vuruyor ve gardiyandan timör gidiyor.
İdam sırasi zenciye geliyor ve gardiyan söyle diyor seni kurtarabilirim Zenci israrla hayır diyor.
Neyse Zenci Elektrikli Koltuga Goturuluyor.
Butun kasaba toplanmıs yine
Bütün Gardiyanlar Ağlıyor
Zenci'nin son istegi yüzümü örtmeyin ben karanlıkdan korkarım.
Yüzünü örtmüyorlar o sekilde elektrik infazina ugruyor
Burada gecen olay . Sucsuz bir insan temiz kalpli herkese yardım eden bir zenci boş yere hapis e girip idam cezası alıyor... cok güzel izlediyseniz zaten etkilenmissinizdir ben unutmadım film i izlemeyenlere tavsiye ederim[signature][hline]http://www.miracle-dreams.com
I'm Dead Human
Azimle Sıçan Dağı Deler
Sosyal ağlarda paylaş

ben aglamı$tım bu filmin sonunda .. Ama vizyon bolumune ta$ınmalı[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...