Jaden Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Ya beyler ben dun star warsi oynuyordum sora saate bi baktim baya gec olmus.Bunun uzerine miningdeki kantine girip direkman bilgisayari kapattim(belki onceeee exit game demis olabilirim) Bugun ise oyunu actigimda,o karakter penceresinde adamim sacsiz ve uzerinde garip kiyafetlre var iken buldum.Ayrica planetin altindada bisi yazmiyo.Simdi bilgisayari restartlicam lutfen cevap atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Programdan hatali bi şekilde çıkınca bilgisayarindaki karakterinle ilgili bazi dosyalar silinebiliyor. Kisayollarin ayarlarin vs gibi. Oyuna girdiğin zaman karakterini biraktigin gibi bulacaksin, ama kisayollarini felan tekrar ayarlaman gerekecek (sanirim). :)[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaden Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2004 Saol enginar ama zaten ben dun bilgisayari restartladigimda duzeldi kisayollarda da bisi olmadi ama genede saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar