Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 evet, yani laptop alıcam. bütçem max 2100 ytl. istediğim özellikler minimal intel t7500 işlemci olacak. minimal 2gb ram. minimal 160 harddisk. minimal 256mb paylaşımsız ekran kartı. wifi, bluetooth v.b ben birtane buldum bu istediğim özelliklerde uygun bir cihaz. http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=323&pid=2629 burdan inceleyebilirsiniz. şahsen almayı düsünüyorum fakat yukarıda belirttiğim özelliklerde bütçeme göre bildiğiniz cihazlar varsa lütfen paylaşın. belki fikrimi değiştiririm. thnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bundan bende var, herşeyiyle 10 numara bir notebook. Tek canımı sıkan kasası çok büyük, ağırlık olarak diğerleriyle aynı nerdeyse ama böyle bakınca çok büyük yaw:S, toshibalar fln var mesela kasaları fln çok kaliteli ama böyle, göze batmıyo. Acer'ın kasası kaliteli fln tamam ama gözüme batıyo. Tabi performans olarak harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ben teknosada baktım, elime alıp kurcaladım falan. baya hoşuma gitti. hani gözüme o kadarda büyük gelmedi. belki oval olduğundan büyük gelebilir, gerçi benim için o kadar büyüklük önemli değil. performansa önem veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 şuan için kesin bunu alıcam gibi gözüküyor. birde bu modelin t7700 işlemcili olanı var. arasında 150$ fark varmış. onuda alabilirim bilmiyorum. fakat ilk tercihim bundan yana. bakalım başkası bir model tavsiye ederse, fikrimi değiştirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 biride tavsiyede bulunsun ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Sana tavsiyem sudur, laptop alma. Niye diyeceksin. Mayhem: Niye? Ben: Bekle biraz, kesin sprite, coca-cola ne bileyim boyle bir urun kampanya baslatir laptop veren, ona katilir onu alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 http://www.alienware.com/product_detail_pages/area-51_m9750/B3FEE5C2-BFFD-45c7-9B48-3BF6C1D4E12C.aspx?d=0&SysCode=PC-LT-AREA51M9750&SubCode=SKU-DEFAULT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 alienware aşmış olayı yalnız, yok böyle bir güzellik... türkiyede ne kadardır bunların fiyatı acaba 1100 dolar diyor sitede ama türkiyede 2000 doları vardır bunun en aşşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar