yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Evet 1982 tarihinden beri hala muazzam durumda olan bu gitarı satıyorum. - Japon yapımı -1982 de yapıldıgı için gitar ekstra değerli. Ağac yaşlandıkca ton güzelleşir bilirsinizki. - Custom Madedir. -Dünyada yaklaşık 300 tane var nedeni ise gibsonla aralarında bu gitar için problem çıkması. Eskiden aciliyetim vardı değerinin yarı fiyatına satardım ama şimdi sıkıntım yok 1700 ytl istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 üzerindeki manyetikler gövdenin ağacı klavyenin türü hakkında bilgiler yazarsan senin için daha yararli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 pek anlamam ama hos gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 rock ve jazza uygun... üzerindeki manyetikler super70yada super 90 olması lazm... maple , natural blonde finish. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 http://www.crossroads-guitar.com/ burdada anasaqyfaya koymuslar gitari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar