mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 şimdi benim psp im wardı bi arkıma werdim ve alet sizlere ömür arkım bana ya yeni psp alıcak slimlerden yada onn degerinde bişi alıcak. sizce yeni bi psp almalımıyım şimdi ben kopya oyun oynamak istiorm yeni slimlerin wersiyonları bi problem cıkarr mı daha onceki psp imde orjinal oynuodum ama para yetmio bi sure soora bide sizce psp lerin omurleri ne kdrdır ole seneye bide psp 2 die bişi cıkarsa cok uyuz olurum şimdiden teşekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 psp slim güzel, iso oyunlarıda atıp oynayabilirsin. tabi ilk önce custom fw yüklemen gerekli. tavsiye ederiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 peki wersiyon farkı falan bi sorun cıkartıo mu bi ara eski psp lerde bi versiyon yazıolardı ondan olanlar iso calıstırmıodu bole bişi warmı bende alırken ona gore aliim warsa bole bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bence yeni psp alma arkadaşında kredi olarak kalsın yılbaşına doğru herşey ucuzlayacak o zaman ya yeni bir psp ya da ps3-xbox360-wii-ds fln bişi alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 walla konsol almayı dusunmuorm ps3 xbox falan cunku yurtta kalıorm ole bi imkanım yok gibi ondan psp alıcam tekrar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 o zaman en azından 1 ay bekle derim ben ama sen bilirsin tabi 1 ay içinde ucuzlama bekliorm şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 psp yurtta kalanların can dostu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar