Pluton Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Merhabalar 2 sene önce bi bilgisayar toplamıştım o zamanın oyunlarına göre gayet güzeldi. Şimdi sormak istediklerim şunlar: ( donanım anlamıyorum :) ) Ekran kartımın sadece 512MB olduğunu biliyorum gerisi boş. MAddi durumlarımdan dolayı şuanki 1GB ramin üstüne 1GB ram daha alıcam ve birde ekran kartı alıcam. Hangi ekran kartını seçmeliyim önerileriniz nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 xp kullanıyosan 1gb ram daha almana gerek yok, oyunların çoğunda 1gb yetiyor. bazıları 2gb iyi olur diyor ama yapılan testler 1gb ın çok rahat yettiğini gösteriyo. ram e vereceğin parayı ekran kartına ekle. bir de ekran kartın ne? pci-ex mi agp mi? onu söylemen lazım. everest programıyla öğrenebilirsin. bir de güç kaynağın kaç wat işlemcin ne onları da söylesen güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Valla tam bilmiyorum şuan evdede değilim zaten. ATI driverı olduguna göre sanırım ekran kartı ati, P4 3.0 'dı sanırım işlemci diğerlerini bilmiyorum :D 200GB HDD var şuan doldu ve makine kasmaya başladı, ayrıca bi HDD taktırabilir miyim onuda bilmiyorum taktırabilirsem fiyatları nedir ne değildir nereye bakmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 2. hd takabilirsin 3 cd dvd rom falan yoksa. genelde 2 ide cıkısı vardır 4 tane takarsın. anakartın sata destekliyosa staa hd de takarsın. hddler 100$ civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar