Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

...ve savaş başladı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
USS Abraham Lincoln uçak gemisinden kalkan savaş uçaklarının da, Irak’ın batısını bombaladığı bildirildi....

http://www.ntvmsnbc.com/news/default.asp?cp1=1

dünyayı zor günler bekliyor..
Mesaj tarihi:
bildiğim kadarıyla bazı stratejik noktaları falan bombalıyolardı zaten.

"uçuşa yasak bölgede it dalaşı oldu" tarzı haberler çıkıyodu sık sık. bu da orda amerikan uçaklarının uçtuğu anlamına gelir. avcılar devriye gezip bombardıman uçakları için yolu açık tutuyolar. bombardıman uçağı derken koca koca b52 leri kastetmiyorum daha ufak tefek uçaklar bunlar.

sonuçta bombalanıyodu zaten ırak. ama savaş resmi olarak bağdatın bombalanması ile başlamış olacak.

afganistanda da daha savaş başlamadan hatta amerikan askerleri afganistana gitmeden bi amerikan orcası düşmüştü. bisürü subay özel kuvvet komandosu falan ölmüştü. kaza diyip geçildi ama kimse o orcanın orda işi ne demedi.[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Mesaj tarihi:
Kum fırtınası sorun değil,amaçları böyle devamlı ırak askerlerini baskı altında tutup sinirlerini yıpratmak,sonunda delirtmek.Iraklı generallere ve yüksek mevkili insanlara gönderilen sms'ler,e-mail'ler,radyo frekanslarından tehditler cabası.
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 19 Mart 2003 16:06 tarihinde demiş ki:
Kum fırtınası sorun değil,amaçları böyle devamlı ırak askerlerini baskı altında tutup sinirlerini yıpratmak,sonunda delirtmek.Iraklı generallere ve yüksek mevkili insanlara gönderilen sms'ler,e-mail'ler,radyo frekanslarından tehditler cabası.

kum firtinasi sorundur apache , nedeni ise kum firtinasindan uydular cok olumsuz etkileniyor ucaklarda tum verileri uydulardan aldiklarindan yeteri kadar olumsuz etkilenmis oluyorlar.
Mesaj tarihi:
gastede okuduğuma göre kum fırtınası yrn bitiyomuş. ve hava düzeliyomuş. ama bana sorarsanız savaş pazar fln çıkar gibi geliyo. artık iki tarafta geri adım atıcak halde değil.
Mesaj tarihi:
Savaşın en erken 24.03.2003 tarihinde başlayabilir hazırlıklar görüldüğü gibi değil daha tam bitmedi bu tarih sarkabilir ama aksi yani daha erken bir tarihi olamaz.Çok mu büyük konuştum :hmm:[hline]Thief of Paticik
  • Yeni Oluştur...