Katra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 KESİN KATILIMCILAR: FYN KATRA BURN KATRA TYPHOON KATRA THARKAS GAEL ARCHON COLDWİND SACROS HAMZA EL GADDAR EDMON ARATHİEL LEENA SPOMPSA EDWIN TUNCA / ELF ESTEL KARİYA RELİN KASOUMİ HALDİR GEOFFREY QUINTIS SCOUR TURNUVA MAÇ OLMASI DOLAYISI İLE SAAT 22:30 DE BAŞLAYACAKTIR. TURNUVA LD ŞEHRİ ARENASINDA YAPILACAKTIR. DOLAYISI İLE İSTEYEN KATILIMCILAR EĞER BİLİYORLARSA LD SEHRİNE GELEBİLİRLER. ( LD ŞEHRİ MİNOC ŞEHRİNDEN YUKARI GİDİLDİĞİNDE GÖRÜLECEBİLECEKTİR.) LD ŞEHRİNİN YERİNİ BİLMEYENLERE GMLERİN YARDIMIYLA BRİT BANKA ÖNÜNDEN GATE AÇILACAKTIR. TURNUVAYA KATILAN ARKADAŞLARA DİĞERLERİ TEKRAR HABER VERİP HATIRLATIRSA İYİ OLUR. TURNUVAYA KATILMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLARIDA İZLEYİCİ OLARAK BEKLİYORUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 caps off kolay gelsin iyi oyunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 başarılar dilerim dostluk kazansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Kurallardan bir kısa özet geçiyorum geniş bilgiyi diger topicte bulabilirsiniz. 1) Her maçta 10 adet potion kullanılabilir. Bu poitonların ne olacağı ve kaçar tane olacağı oyuncuya bağlıdır. 2)Her karakter isterse iki adet poisonlı silah taşıyabilir. 3)Permemant veya recast edilene kadar duran büyüler ve özellikler maç öncesinde cast edilebilir ancak summoning büyüleri maç başlamadan cast edilemez. 4)Maç sonrasında rakipler birbirini lootlayamaz. 5)Maç kaybeden elenmiş sayılır. 6)Maç Wall of stone buyusunun kalkması ile başlar. 7)Maçlar bineksiz olarak arene içinde gerçekleştirilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 AWMAGAAD GÖZLEEERİİİİİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 serverda bu kadar adam varmıydı ya heuhue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Yeni baslayanlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ek bilgi : Herhangi bir sebepten dolayı turnuvaya katılmayan ya da turnuva sırasında kurallara uymayan kişiler rakiplerine karşı yenilmiş sayılacaklardır. MAÇLAR --------------------------------- 1). Maç : GEOFFREY VS SPOMSA --------------------------------- 2). Maç: Arathiel vs GAEL -------------------------------- 3). Maç: EDWİN vs EDMON --------------------------------- 4). Maç: HALDİR VS QUİNTİS --------------------------------- 5). Maç: ESTEL VS KASOUMİ --------------------------------- 6). Maç: HAMZA EL GADDAR VS ARCHON COLDWIND --------------------------------- 7). Maç: ELF vs FYN Katra ------------------------------- 8). Maç: Sacros vs Typhoon Katra ------------------------------- 9). Maç: KARİYA vs Burn Katra ------------------------------- 10). Maç: Tharkas vs Leena -------------------------------- 11). Maç: Scour vs Relin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 o scour sacour mu? yerim ben onu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 baslıyoruz gelmeyenler elenmıs sayılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 BU HAFTANIN TURNUVASI SONUÇLANDI : Öncelikle katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum, skilleri olsun olmasın itemları istedikleri gibi olsun ya da olmasın katıldılar ve oldukçada eğlendik. İzleyici ve yarısmacı olarak katılan bu arkadaşlara teşekkür ediyorum Sacros ve Fyn Katra maçı ile başlaadık. Sacros oldukça iyi bir mage.. Fyn cok hızlı ve dayanıklı. Nınja skıllının avantajını wolf olarak kullanmıs ve soul seeker kılıcı ıle gerçekten rakiplerini zorluyor. Ancak cok az bir farkla kader anında Sacros maçı kazandı. Karıya ve Burn karşılaşması ise iki iyi savaşçıyı karşı karşıya getirmişti. Karıya hakikaten çok yuksek dm veriyor rakibine, Burn'un ise poison avantajı var. İkiside gayet hızlı ve hit chanceleri yuksek. Bu durumda musabaka cok uzun surdu. Ikı savaşçınında hp leri gorunmeyecek kadar az hale dusmusken son bir vurusla BURN Katra kazandı. Edmon vs Spomsa : Bu karşılaşma oldukça ilginçti Spomsa yeni baslamıs bir karakter olarak turnuva için kendini kısa sürede hazırladı. Elinde oldukça hızlı bir yay vardı ve koşarak ok atmaya başladı. Bu Edmonu şaşırttı ve kovalamaca başladı. Her ne kadar Spomsa cok yuksek dm vuramıyorduysada yakalanmıyor ve az az ama hızlı dm verıyordu. Edmon bir anlık yavaşlamada Spomsayı yakaladı ve poisonladı bu durumda Spomsa çok güç duruma düştü ve kısa kovalamacanın ardından yenildi. Son dörtde Edmon Burn Sacros ve Typhoon kalmıştı. İlk maç Edmon ve Burn arasında gerçekleşti. İki poisonerın maçı uzun ve oldukça heyecanlıydı. Taraflar arasında maç bir gitti bir geldi. Bir Burn kovaladı bir Edmon... Sonuçta iki tarafta poisonlıyken Burn kazandı ve 3. lügü elde etmiş oldu. Edmonda 4.lük ünvanını aldı. Sacros ve Typhoon maçı final maçıydı. Sacros maça cok hızlı başladı ardı ardına kombolar ve insar spamları ile typhoonu sıkıştırdı. Bir çok anda son saniye Typhoon heallandı. Ancak sadece heallanarak rakibinin manasının bitmesine neden oldu. Ardından Sacrosun beklemedigi bir şekilde Vengeful Sprit summonladı ve poison attı. Cure ile dispel arasında kalan Sacros beklemediği bu hareket ve mana yoksunluğu ndeniyle maçı kaybetti. Herkesi tebrik ederiz ve katılanlara teşejkkür ederiz . Haftaya Cumartesi tekrar turnuva yapacağız bu sefer daha yuksek bır katılım bekliyoruz.. 1. Typhoon Katra 2. Sacros 3 Burn 4. Edmon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hahah güzel yazmışsın hikaye gibi de typhoon - edmon, sacros- burn maçlarını unutmuşsun :P katılımcı daha çok olsaydı, daha çok eğlenirdik gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 eline sağlık katra, wireless yüzünden toplamda bi 20 kere kopmuşumdur ama yine de eğlenceliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Sanada tesekkurler sailor her konuda destek oldun. Sorunsuz hallettık kopsanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchAngeL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Daha sonra burn katra yani ben hızını alamayıp turnuva bitiminde turnuva birincisi olan Typhoon Katra ile karşılaşmıştır. Bu en uzun karşılaşma olmuştur. Her 2 rakipte birbirini çok yakından tanıdığı için ve turnuva öncesi beraber hazırlandığı için birbirinin avantaj ve dezavantaj larını çok iyi biliyordu. turnuvanın en uzun karşılaşması oldu. 20 charge dan fazla poison harcadığım maçta defalarca ölüm döşeğinden dönsemde karşılaşma turnuva 3. sünün turnuva birincisini yenmesiyle sonuçlanmıştır. Kayıtlara geçmeyen bir maç olsada iki kardeşinde en uzun duellosu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchAngeL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bu arada turnuva haftaya aynı gün | aynı yerde | aynı saatte desek fena olmaz sanıyorum. hem yeni turnuvada bir önceki turnuvanın ilk 3 ü maçlara başlamadan önce tanıtılabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchAngeL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bu arada bu sallanan balon olayına çok tav oldum. bundan neredeyse 9 sene önce kayıt olduğum paticik forumlarında ( 2001 yazar çünkü server database i kaybolmuştu diye hatırlıyorum ) yeni üye yazıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yaw cok problemli bir gece gecirdigimden katilamadim. haftaya ben ve ekibim turnuvada olacaz bu hafta gelemedigimiz icin kusura bakmayin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 summon buyuleri yasak olmuyormu turnuvalarda? vengeful sprit vs. yasak deilse imbaymis hic bi tane mage prot atip vortex cikarmadimi 3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ehau yasak olmasi laizmdi bencede:) ayrica form degistiren buyulerde yasak olmali cunku atsizlik faktoru var ortada:) turnuvalar yapildikca hatalar minimuma indirilir sonucta turnuva yapanin bir cikari yok bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 evet tabiki ama summon dengeleri fena bozan birsey o yuzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skatal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Sailor yoksa sendemi benim gibi enayinin birinin wirelessinden mi bağlanıyosun :) Turnuva güzeldi galiba bukadar yorum olduğuna göre ben ilk dövüşteydim sonralarında bi düştüm bidaha gelemedim, herhalde benim enayi acc.Pointin üzerine t-shirtini attı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skatal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Birde şu summon ve form değiştirme konusundan bahsetmek istedim, bencede şöyle olmalı. Kimse form değiştirmiş yada precast yapmış durumda olmadan başlıyacak, duel başladıktan sonra fizz olmadan yapabilirse yapmalı, Yoksa zaten hep aynı şeyler oluyor bir zevki yok bence, karşılıklı zar da atabiliriz turnuva olsun diye. Sonuçta herkez aynı skilleri kasıp birbirine denk itemlarla çıkıyor. Herşey serbest ama dediğim gibi olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 yok yok b isonrakinde kesinlkle summon ve form degistirme olmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 oynamiyorum server suan nasil bilmiyorum ama daha once gordugum turnuvalara bakarak soylemek gerekirse. precast reactive prot gibi buyuler mac basladiktan sonra atilmali. summon buyuleri yasak olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar