Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Merhaba, gelen yorumlar üzerine biraz da kendimi geliştirerek yeni bir şarkı kaydettim. http://www.reverbnation.com/denizsayman dan dinleyip yorum yaparsanız harika olur. Şarkının ismi klostrofobi. Dinlemek için Reverbnation sayfasında şarkının yanında bir kutuda Play yazıyor ona basabilirsiniz (Zor görünüyo ondan yazdım) Önceki şarkıda olduğu gibi yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum , şimdiden teşekkürler.
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 tebrikler beğendim ben.ayrıca site de güzelmiş.ilerde ben de yararlanabilirim buradan.
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Dinleyip yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Site facebook da da profile koyulabildiği için tercih etmiştim ben kullanıyosan orda da faydasını görürsün
Minerva Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 kayıtla ilgili şöyle bir sorun var herşey ortadan geliyor. Biraz daha zaman ayırıp 2 gitar çalıp sağ sol panlasan daha iyi duyulur herşey vokallerede yer açılmış olur bence. kolay gelsin
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 yani aynı gitarı iki kere kaydedip birini sırf sağ birini sırf sol yapayım gibi mi ?
Öne çıkan mesajlar