KahnX Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Aa... Istanbul pati paintball yapalım bi ara ya ? çok güzel olmazmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 olur valla :F ama ben biraz kolay hedef olurum gibi:F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 biz caniydik 100 derece kaynar su doldururduk. düşündükçe bile şeytani bi gülümseme geliyo yüzüme. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 ME FİGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bizsiziarariz said: abi adam sosyal içerikli siyasete kaçan konu açmış konunun şeyini şeyetmişsiniz yani ben dicektim tam şimdi :D CthuLhu said: çok ironi yapmış beğenmedik ama bu da doğru (:D İlk 4 mesaj süper gelişmiş bi de koptum ehe:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 GwindonSurion said: Netcafe said: DarKRideR said: Pati Su Savaşı Buluşması ? gayet mantıklı ben varım.. PATİ SU SAVAŞI BULUŞMASI!! (paticik adadadaki susuzluk faciasından sonra su savaşı garip olacak ehe PWN ESTEL! onu bunu bırakında yapıyomuyuz savas? hemde paint ball gibi tuzluda olmaz :D cephane biterse en yakın bakkal hizmetimizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Abi bu havada su savaşı olurmu la? DOnarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar