Chemical Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bu ilk boyamam falan ikinci üçüncü Bu dördüncü, hala bitmedi Bunun üstünde oynadım, beşinci boyamam falan, sağdan başladım boyamaya sol taraflar daha iyi, ilk defa marker ve kuru pastel kullanıyorum, kuru boya ile gölgelendirdim falan, üstünde guaj boya ile highlight atarak oynadım daha güzel oldu onun da resmini çekicem ehehe. Scannerim yok, resmi duvara dayayıp fotoğraflıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 araba bana BAYAĞI iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ilkler için gayet iyi , hemde kuruboya illetiyle yapmışsın yuvarlakların altına şöle ışık eklersen daha dogru olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hımm beyaz zemin mi yansır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yansırda yansımasa bile kürenin formunu destekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 aa süpermiş ya. tuto'ya +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar